Olić rekao tužnu istinu o Hrvatskoj na EURU!

'Nikad nisam uljepšavao stvari, kao što ih nisam niti premazivao crnilom. Treba biti objektivan i kazati da će se biti jako teško probiti do Brazila. Taj EURO nas je zavarao...

21.8.2012.
9:11
VOYO logo

Makedonija i Belgija su pred vratima. Možda mnogi nisu i svjesni, ali u sljedeća tri tjedna Vatreni će odigrati dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Izbornika Igora Štimca može veseliti učinak napadača. 'Trpaju' Mario Mandžukić, Mladen Petrić i Ivica Olić. No...

"Nikad nisam uljepšavao stvari, kao što ih nisam niti premazivao crnilom. Treba biti objektivan i kazati da će se biti jako teško probiti do Brazila!", realan je bio 32-godišnji Olić o prolasku na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj nema više nogometne groznice. EURO je prošlost, poraz od Švicarske kao da je unio nemir. Hrvatska nikad nije tako bojažljivo ulazila u kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa jedva smo se plasirali na Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini! A skupina je bila lakša od ove koja bi nas trebala odvesti na Svjetsko prvenstvo 2014. Da, zabrinut sam! Kako ne bih bio zabrinut kad smo jedva prošli kvalifikacije za EURO koje su bile slabije od ovih što slijede", otkrio je Olić za Sportske novosti i za kraj poentirao: "Taj EURO nas je zavarao. Pobijedili samo Irsku i vratili smo se kući, zar ne?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo