Olić rekao tužnu istinu o Hrvatskoj na EURU!

‘Nikad nisam uljepšavao stvari, kao što ih nisam niti premazivao crnilom. Treba biti objektivan i kazati da će se biti jako teško probiti do Brazila. Taj EURO nas je zavarao…’, rekao je Ivica Olić.

Makedonija i Belgija su pred vratima. Možda mnogi nisu i svjesni, ali u sljedeća tri tjedna Vatreni će odigrati dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Izbornika Igora Štimca može veseliti učinak napadača. ‘Trpaju’ Mario Mandžukić, Mladen Petrić i Ivica Olić. No…

“Nikad nisam uljepšavao stvari, kao što ih nisam niti premazivao crnilom. Treba biti objektivan i kazati da će se biti jako teško probiti do Brazila!”, realan je bio 32-godišnji Olić o prolasku na Svjetsko prvenstvo.

U Hrvatskoj nema više nogometne groznice. EURO je prošlost, poraz od Švicarske kao da je unio nemir. Hrvatska nikad nije tako bojažljivo ulazila u kvalifikacije.

“Pa jedva smo se plasirali na Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini! A skupina je bila lakša od ove koja bi nas trebala odvesti na Svjetsko prvenstvo 2014. Da, zabrinut sam! Kako ne bih bio zabrinut kad smo jedva prošli kvalifikacije za EURO koje su bile slabije od ovih što slijede”, otkrio je Olić za Sportske novosti i za kraj poentirao:

“Taj EURO nas je zavarao. Pobijedili samo Irsku i vratili smo se kući, zar ne?”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr