Ivana Brkljačić potpisuje za Dinamo!

Zdravko Mamić dovodi u Dinamo Ivanu Brkljačić! Posao će joj biti pojačati modru PR službu, a cilj je privući gledatelje natrag na maksimirske tribine.

5.3.2012.
8:54
VOYO logo

Naša poznata bacačica kladiva je i direktorica zagrebačkog atletskog mitinga Hanžeka, a najveći joj je uspjeh dovođenje svjetskog rekordera Usaina Bolta u Zagreb prošle godine. Mamić će od Ivane Brkljačić očekivati napredak u promociji kluba, te vraćanje navijača na stadion i kuna u klupsku blagajnu.

Dinamo već nekoliko godina ima kompleks Medveščaka, koji je uspio skupiti više navijača u Domu sportova od nogometnog diva na Maksimiru. Vidjet ćemo hoće li se plan i program Ivane Brkljačić u tom smislu uklopiti u viziju velikog Maksimirskog gazde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz našu olimpijku, u Dinamu se priprema i pozicija za Željka Klarića, bivšeg doministra sporta koji će sjesti na fotelju savjetnika uprave.

U klub dolazi još jedan pravnik kao pomoć Damiru Vrbanoviću, koji bi trebao preuzeti pravne poslove kad Vrbanović ode na poziciju predsjednika HNS-a, kako se spekulira u krugovima bliskim Rusanovoj i Maksimirskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo