Srna šapnuo ogorčenom Vatrenom: 'Naš napadač je redikul'

Nogometni svijet ostao je šokiran kada je napadač Šahtara, Luiz Adriano, zabio pogodak na rijetko viđen način.

22.11.2012.
14:48
VOYO logo

"Svi smo strašno razočarani postupkom Luiza Adriana, pogotovo što je poznato da je Šahtar postao veliki klub posljednjih godina. Taj im je pogodak bio vrlo važan, on ih je podigao, nakon toga su proradili. Ne moram ni govoriti koliko sam bio iznenađen, ne ide im na čast", izjavio je ogorčeni Runje koji ponosno brani boje danskog Nordsjaellanda.

Vatreni je objasnio što se zapravo događalo nakon spornog pogotka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Desetak minuta trajali su pregovori. Tražili smo od igrača Šahtara da nam puste gol i time ponište nesportski akt kolege. Oni se složili ali trener nije htio. Lucescu je odbio! On je glavni krivac! Svi su ga gledali što će odlučiti, kazao je - Ne može!. Na kraju smo ostali zakinuti na način koji nema veze s moralom", naglasio je Runje i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam pitao Darija Srnu, on mi je šapnuo - ovaj naš napadač je redikul, ali tu ne mogu ništa. No, Srna je bio za to da nam omoguće da zabijemo za 2:1 i da se potom nastavi normalna utakmica. I što se dogodilo, mi smo mislili da će ipak poštenje pobijediti, izveli smo loptu s centra, naš je igrač krenuo prema njihovom golu računajući da će se lagano prošetati i ubaciti loptu u mrežu, međutim jedan mu je njihov nogometaš uklizao, umalo da nam iz toga nisu prodali kontranapad", istaknuo je šokirani stoper za Sportske novosti i otkrio što njegov klub namjerava napraviti:

"U klubu se ne žale na suca, no kažu da će poslati pismo UEFI i tražiti da se Luiza Adriana kazni. Nikad tako nešto nisam vidio u životu, pa to se ne događa kod nas u Drugoj ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo