IVAN RAKITIĆ NAKON POVIJESNE BLAMAŽE VATRENIH: / 'Nismo napravili ništa loše'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatska je doživjela težak poraz protiv Španjolske u Ligi nacija

15.9.2018.
11:05
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija doživjela je povijesni debakl u Elcheu, gdje je u prvoj utakmici Uefine Lige nacija primila šest komada od Španjolske. Nakon utakmice, Ivan Rakitić, igrač Barcelone i jedan od junaka iz Rusije, komentirao je poraz.

'Ne volim gubiti nikad ništa'

“Šok, naravno da je šok, jer šok je kad god izgubim utakmicu, ne volim gubiti nikad ništa. Šteta je što se to dogodilo, naravno da sam razočaran, pogotovo što smo igrali jako, baš jako dobro prvih dvadesetak minuta i bili puno bliži golu. Krivo mi je jer to čini razliku između velike reprezentacije i ostalih, kad oni takoreći iz tri šuta zabiju tri gola, a pogoci su stvarno bili fantastični”, rekao je za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad im krene, strašno je teško, ne bih rekao da smo mi u tim situacijama napravili nešto loše, nego se jednostavno njima posložilo, a u takvim prilikama nikome ne bi bilo lako”, dodao je Rakitić-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije svega, igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu. Kad se njima otvori, teško ih je zadržati. I onda u drugom poluvremenu spustiš glavu. Ipak smo probali još se boriti, koliko smo mogli, ali nije išlo. U jednom se času moraš pomiriti da nije tvoj dan”, rekao je igrač Barcelone.

'Bit ćemo bolji'

“Bit ćemo puno bolji u sljedećim susretima nego što smo bili u ovom, imamo tu kvalitetu, vjerujem da to zajedno možemo. Ne bojim se ničega, budite sigurni u to. Što je bilo trebamo baciti u zaborav, ovo nije bila realna slika kvaliteta naše reprezentacije i ta negativa će brzo proći”, zakljućio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo