Rakitić bez dlake na jeziku: 'Neka Meksikanci razmišljaju o nama'

Ivan Rakitić bio je gost konferencije za novinare koju je izbornik Niko Kovač održao uoči odlaska hrvatske nogometne reprezentacije za Recife.

21.6.2014.
21:33
VOYO logo

"Proveo sam prelijepe godine u Sevilli, doživio sam nešto što mnogi nogometaši nikada ne dožive. Zavolio sam taj klub, navijače i grad i zahvalan sam klubu na svemu. S druge strane, presretan sam što mogu napraviti novi korak u karijeri, u jednom od najvećih klubova na svijetu. Ljudi iz Barcelone bili su vrlo konkretni od prvog dana", započeo je Rakitić o transferu u Barcelonu, ali teško je ipak bilo maknuti misli od Meksika.

Brzo je tema ponovno postala ključna utakmica Hrvatske za plasman u drugi krug Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli bi odlučivati detalji, poput prekida ili protunapada. Meksiko je motorična momčad i morat ćemo se gusto postaviti. Izbornik je već rekao, kao u šahu, tko drži sredinu, drži i konce igre. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača i možemo se nametnuti. Meksiko igra dobar nogomet, u obrani kao i u napadu. Bit će nam teško, ali želimo proći skupinu. Osim toga, Meksikanci moraju razmišljati i o nama. Pritisak je sličan kao i na otvaranju protiv Brazila, treba nam savršena izvedba", dodao je Rakitić.

Kao i do sada, Vatreni će morati juriti 'sto na sat'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da ćemo dati sve od sebe, znamo da nam treba pobjeda. Moramo biti spremni od početka do kraja, ne moramo pobijediti u prvih pet minuta. Moramo biti čvrsti da otežamo Meksiku put do našeg gola".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo