Ma bravo, majstore! Rakitić zasjenio i Messija i Modrića

Španjolska nogometna liga profesionalaca (LFP) izabrala je najboljih 11 igrača prvog dijela sezone u Primeri, a među njima se našao i naš Ivan Rakitić.

16.1.2014.
11:42
VOYO logo

Prošlog je vikenda okončana polovica sezone (19 utakmica), nakon čega je LFP izabrao 11 igrača koji su je obilježili. Na laskavom se popisu našao i naš Ivan Rakitić, vrijedan vezni nogometaš Seville.

Hrvatski je reprezentativac do sada u Primeri nastupio u 17 utakmica, te je bio strijelac osam pogodaka i asistent za isto toliko. Uz Rakitića, sredinu terena popunjavaju Bruno Soriano (Villarreal), Koke (Atletico Madrid) i Cesc Fabregas (Barcelona).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vratima je Thibaut Courtois (Atletico Madrid), dok trojku u obrani čine Filipe Luis, Aymeric Laporte (obojica Athletic Bilbao) i Mateo Musacchio (Villarreal).

Dinamični napad čine Diego Costa (Atletico Madrid), Antoine Griezmann (Real Sociedad) i od ponedjeljka i službeno najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što vidimo, u najboljih 11 ugurala su se samo dvojica igrača iz dva vjerojatno najbolja kluba današnjice u Primeri – Barcelone i Real Madrida, a vrijedi istaknuti da u sastavu nema ni Lionela Messija ni Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo