Klasnić prolazi novu dramu: 'Tužan sam i nesretan'

Ivan Klasnić proživljava teške.

16.5.2012.
14:38
VOYO logo

Wanderersi su se u posljednjem kolu engleskog prvenstva oprostili od prve lige remijem sa Stokeom pa će naš nogometaš, kao i mnogi drugi suigrači, morati potražiti drugi klub.

"Tužan sam i nesretan. Bilo mi je lijepo ove tri godine u Boltonu i zahvaljujem klubu na tome. Nadam se da će se već sljedeće sezone vratiti u Premiership jer tamo i pripada", rekao je 32-godišnji Klasnić, inače najbolji strijelac momčadi ove sezone, s devet golova. Ukupno je zabio 24 i 12 puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo je veliki gubitak za klub. Bio je stroj za golove, prava lisica u kaznenom prostoru. Imao je i loša razdoblja, činilo se da se ne trudi, ali kad bi zabio, dokazao bi da je jedan od najtalentiranijih u momčadi'', pišu Englezi.

Koja je sljedeća Killerova destinacija, još se ne zna, sigurno je tek da hrvatskom napadaču u ovom trenutku ponovno proživljava teške trenutke u karijeri, tim više što ovoga ljeta neće nastupiti na Europskom prvenstvu. Izbornik Slaven Bilić, nije ga, naime, stavio čak ni na popis 27 kandidata za Ukrajinu i Poljsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolton News tvrdi da iskusni napadač ima velik broj ponuda izvan Engleske, a Bundesliga se čini najizglednijom opcijom. U rodnoj Njemačkoj Klasnić je, podsjetimo, igrao za St. Pauli i Werder iz kojeg je 2008. otišao u Nantes. Francuski klub ga je godinu dana kasnije, poslije ispadanja u drugu ligu, posudio Boltonu s kojim je sezonu potom potpisao trajni ugovor. Iako je u tri godine među Wanderersima češće ulazio s klupe, skupio je 94 nastupa i postigao 24 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo