Legenda Bilih 'opalila šamar' Hajduku i njegovom kapetanu

'Da je to pravi Hajduk, Maloča ne bi na Poljudu mogao ni čistiti kopačke. Zasmetala ih je istina da oni od neuspjeha prave uspjehe', izjavio je Ivan Katalinić.

19.8.2013.
19:09
VOYO logo

Legendarni igrač i trener Hajduka Ivan Katalinić je na Poljudu sa svojim Slaven Belupom doživio minimalan poraz (1:0), a kapetan splitske momčadi Mario Maloča je nakon susreta kazao kako je Kate svojim izjavama uoči utakmice pokazao da je mali trener. Katalinić mu nije ostao dužan, a 'opleo' je i po ponosu Dalmacije.

"Nisam iznenađen s tim jer je očito da danas u Hajduku može igrati tko hoće. Da je to pravi Hajduk, Maloča ne bi na Poljudu mogao ni čistiti kopačke. U Hajduku je bilo najvažnije da si čovjek, pa igrač. Izgleda da je ovdje u pitanju i nedostatak kućnog odgoja. On je postao kapetan kako bi ga se što bolje prodalo, a još vam jednom ponavljam da je to pravi Hajduk da on ne bi mogao ni čistiti kopačke", izjavio je Katalinić za Dalmacijanews pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasmetala ih je istina da oni od neuspjeha prave uspjehe. I to već nekoliko godina, gdje ne mislim samo na ovaj period, već i na Balakova, Maleša, Krstičevića. Ispada kao da im je glavno da se mogu opravdati pred navijačima i reći 'nema para', a sve to skupa učinilo je da za Hajduk može igrati tko hoće", smatra Katalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo