IVAN JURIĆ TREĆI PUT DOBIO OTKAZ NA KLUPI GENOE: / Nastavlja se noćna mora hrvatskog stručnjaka

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Treći put u karijeri Jurić je dobio otkaz u Genoi

6.12.2018.
23:30
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni stručnjak Ivan Jurić više nije trener talijanske Genoe, objavili su gotovo svi vodeći talijanski mediji u četvrtak navečer, a službena potvrda ovoga još se čeka. Jurić je viđen, pišu Talijani, kako se pozdravlja s čelnicima kluba, stručnim stožerom i igračima nakon neočekivanog ispadanja iz Kupa Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TEŠKA BLAMAŽA IVANA JURIĆA: /

Ispao od niželigaša u dramatičnom susretu

Cesare Prandelli novi trener?

Treći put u karijeri, tako, Jurić je dobio otkaz u tom klubu, a svi ugledni talijanski mediji već su instalirali Cesarea Prandellija na njegovo mjesto. Vrijedi spomenuti kako je hrvatski trener Genou preuzeo početkom studenoga i od tada je vodio klub u osam utakmica. Nijednom u tom periodu nije ostvario pobjedu, a samo tri puta je remizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa je ispala iz natjecanja nakon što je trećeligaš Virtus Entella bio bolji u letriji jedanaesteraca, nakon što su izjednačujući pogodak postigli u posljednjim sekundama produžetka i dočekali trijumf u osmoj seriji raspucavanja.

Nakon 90 minuta rezultat bio 2-2.

Nakon 90 minuta rezultat je bio 2-2. Entella je povela pogotkom Simonea Icardija (20), izjednačio je Krzystof Piatek iz kaznenog udarca (27). Icardi je ponovno goste doveo u vodstvo u 83. minuti, a Piatek je ponovno iz jedanaesterca izjednačio u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljak je još jednom bio precizan realizator najstrože kazne u 110. minuti za vodstvo Genoe 3-2. Jurićeva momčad je već bila spremna za slavlje, kad je Mađar Krisztijan Adorjan poslao loptu u mrežu, a odluku o pobjedniku ostavio za raspucavanje. U prvih pet serija obje su momčadi po jednom promašile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paroni obranio udarac Lapadule

Tako je bilo do osme serije u kojoj je Adorjan bio precizan za goste, a vratar Entelle Andrea Paroni obranio udarac Lapadule za veliko slavlje gostiju. Entella će u osmini finala igrati protiv Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa će tako uskoro predstaviti svog trećeg trenera ove sezone, a tek je prosinac.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo