'PODERAO' MOURINHA KAO NITKO PRIJE: 'Zašto moramo slušati takvo smeće? Ovaj klub je prevelik za njega'

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Burno je bilo poslije uzvratne utakmice osmine finala Europske lige između Manchester Uniteda i Rostova u kojoj su Crveni vragovi na Old Traffordu slavili s 1-0 i izborili prolaz dalje.

17.3.2017.
8:47
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

United je u toj utakmici ostao bez Paula Pogbe koji je zbog ozljede bedrenog mišića izgubljen na dulje vrijeme, a još se ne zna težina ozljede Daleyja Blinda koji je također morao izaći iz igre. Menadžer Manchestera Jose Mourinho zbog svega je toga potpuno izgubio živce poslije dvoboja i u svome se stilu obrušio na sve.

Image
FANTASTIČAN POTEZ IBRE OBILAZI SVIJET: /

Poklonite se čovjeku koji uistinu radi čuda

Mourinho najavio poraz

"Imamo puno neprijatelja. Puno je stvari upereno protiv nas. U nedjelju ćemo se truditi, ali vjerojatno ćemo izgubiti utakmicu", ispalio je Mourinho, požalivši se na gust raspored.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove su riječi raspalile nekadašnjeg kapetana Uniteda Roya Keanea koji kao komentator ITV-a nije birao riječi u napadu na portugalskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U životu nisam čuo toliko gluposti'

"Toliko gluposti nisam čuo u cijelom svom životu. Zašto moramo slušati takvo smeće? Potpuna je besmislica to o čemu priča. Mourinho je menadžer Manchester Uniteda, jednog od najvećih klubova na planetu. Ima strašnu momčad i igrače, a stalno jadikuje zbog rasporeda i umora", uzrujano je pričao Keane.

"Pa pogledajmo samo kakav je imao ždrijeb u kupovima. Imao je lagan put, dobar ždrijeb, puno domaćih utakmica. Čovjek priča apsolutne besmislice. Možda je ovaj klub prevelik za njega. Ne može se nositi sa zahtjevima utakmice? Koje utakmice? Unitedove rezerve su mogle pobijediti Rostov", dodao je bijesni Irac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo