'Ispali smo glupi, možemo kriviti sami sebe'

Manchester United je porazom u gostima kod Basela 2:1 po treći puta u povijesti ispao iz grupnog dijela natjecanja. Prethodna dva puta dogodila su se u sezonama 1994/1995 i 2005/2006.

8.12.2011.
12:02
VOYO logo

"Europa liga? To je natjecanje u kojem nikada nisam bio s Manchester Unitedom", rezignirano je komentirao neslavni epilog svog kluba u Ligi prvaka menadžer Crvenih vragovaAlex Ferguson.

"Nastupanje u Europa ligi znači da ćemo morati igrati četvrtkom i nedjeljom tijekom sezone. No, moramo se priviknuti na to. Uostalom, sami smo si krivi", rekao je Sir Alex na kraju svog izlaganja pred novinarima, nakon što je United izgubio kod Basela s 2-1 u 6. kolu C skupine Lige prvaka. Za prolaz u nokaut-fazu trebao mu je samo jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se od Lige prvaka oprostio klub koji je dva puta igrao u finalu u zadnje tri sezone.

http://video.rutube.ru/5c8c592c57b83947eefdc7194efc2c81

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najbolje natjecanje na svijetu. Fantastično natjecanje. Naravno da smo jako razočarani. Imali smo izvrsne rezultate zadnjih godina u Ligi prvaka, a sada nećemo igrati niti osminu finala.

Onda je ponudio svoje viđenje u kojoj je situaciji njegova momčad najviše podbacila. Pritom nije aludirao na utakmicu u Baselu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispali smo zbog remija s Baselom kod kuće. Tu su stvari po nas krenule krivo. Imali smo 2-0 u toj utakmici, mogli smo i trebali imati 5-0. Međutim, na kraju smo bili nemarni. Rekao bih da smo ispali glupi i dopustili smo im da se vrate u taj dvoboj (završilo je 3-3, opa.a). Stoga možemo jedino kriviti sami sebe ", rekao je trener Crvenih vragova.

Dakako, osvrnuo se i na utakmicu u Baselu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"9. minuti što nas je iznenadilo. Očekivao sam da ćemo od početka preuzeti kontrolu u smislu posjeda lopte, ali onda su oni poveli iz prvog poštenog napada. Kada gubite s 1-0 u gostima, posao vam je bitno otežan. Nakon toga nismo uspjeli iskoristiti naše prilike i to je sva priča ove utakmice", završio je Ferguson.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo