Islanđani potvrdili lošu vijest uoči maksimirske bitke

17.11.2013.
13:53
VOYO logo

Island će biti znatno oslabljen na uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija protiv Hrvatske u utorak. Osim suspendiranog Olafura Skulasona koji je u prvoj utakmici dobio crveni karton, na Maksimiru neće zaigrati ni napadač Kolbeinn Sigthórsson, potvrdili su iz tamošnjeg saveza.

Podsjetimo, Sigthórsson je ozlijedio gležanj u završnici prvog poluvremena utakmice na Islandu te je zbog toga morao napustiti teren. Islanđani su se nadali kako će napadač Ajaxa ipak biti spreman za uzvrat na Maksimiru, ali u nedjelju ujutro je liječnička služba islandske reprezentacije potvrdila kako nema šanse da zaigra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propustio sam puno važnih utakmica, ali ovo je upravo utakmica koju ne bih volio propustiti. Nadao sam se da bi mi neki čudesni tretman mogao pomoći, ali i dalje je velika oteklina i jednostavno treba više vremena da splasne", prenosi Sigþórssonove riječi Dagblaðið Vísir.

"Čini se kao jače iščašenje i izgleda da ligamenti nisu oštećeni. Već sam imao slično iščašenje. Odmah sam u utakmici shvatio da je uzvrat protiv Hrvatske upitan i bilo je to jako frustrirajuće. Ali ne očekujem da ću dugo izbivati. Nadam se brzom oporavku i nastupu u posljednje dvije utakmice u skupini Lige prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo