ISKUSNI STRUČNJAK PREUZIMA TALIJANE: / Bivši trener europskih velikana na korak do klupe Azzurra

Image
Image

Stručnjak bogatog iskustva sjeda na talijansku klupu?

24.4.2018.
11:40
VOYO logo

Mjesto talijanskog izbornika ponuđeno je Carlu Ancelottiju, bivšem treneru minhenskog Bayerna i PSG-a koji je sklon prihvaćanju, piše u utorak talijanski tisak.

Ancelotti se u ponedjeljak sastao s ljudima iz Talijanskog nogomentog saveza (FIGC) Robertom Fabbricinijem i Alessandrom Costacurtom, bivšim igračem Milana, navodi dnevnik "Corriere dello Sport".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dvije godine?

S druge strane, Sky Sport Italia tvrdi da je 58-godišnjem Ancelottiju, koji je u rujnu dobio otkaz u Bayernu, ponuđen ugovor na dvije godine vrijedan nešto manje od onog kojeg je imao s višestrukim njemačkim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanska nogometna reprezentacija nema stalnog izbornika od odlaska Giana Piera Venture nakon neuspjeha u kvalifikacijama za SP u Rusiji u kojima ju je u studenom prošle godine izbacila Švedska.

Ancelotti, koji je trenirao i Chelsea, Real Madrid i Milan, ima ogromno iskustvo na najvišoj razini i momčadi čiji je trener bio su s njim osvajale tri naslova Lige prvaka, te naslove prvaka u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj i Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interes pokazuju i europski klupski velikani

Proračun kojeg FIGC predviđa za izbornika i njegov stožer izbosi pet milijuna eura godišnje. Interes za Ancelottija pokazuju i Arsenal i Chelsea, tvrde talijanski mediji.

Drugi potencijalni kandidati za izbornika su Roberto Mancini (Zenit St Petersbourg), Antonio Conte (Chelsea) i Claudio Ranieri (Nantes).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se čeka ime novog izbornika talijansku reprezentaciju privremeno vodi 46-godišnji Luigi Di Biagio, bivši igrač Intera i Rome te trener talijanskih nada.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo