ISKRENO PRIZNANJE BIVŠEG SUIGRAČA: / 'Modrić ima ono što ja nemam'

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Da je Luka Modrić jedan od ključnih igrača Real Madrida i glavni adut svih dosadašnjih trenera, nije više nikakva tajna. Pohvale mu stižu sa svih strana, gotovo iz tjedna u tjedan.

12.4.2016.
11:42
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Za posljednju se pobrinuo njegov nekadašnji suigrač iz Real Madrida Xabi Alonso. Bivši španjolski reprezentativac je 2014. napustio Santiago Bernabeu i pojačao Bayern, a u intervjuu koji je s njim za Bein Sports napravio nekadašnji Realov napadač, trener i direktor Jorge Valdano osvrnuo se i na Modrića.

Mou ili Pep?

"Modrić ima ono što ja nemam. Ima pas, ima igru između linija, ima kontrolu lopte", rekao je Alonso o igraču koji mu je bio partner u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alonso posljednjih godina surađuje s najpopularnijim trenerima današnjice - u Realu sa Joseom Mourinhom, a sada u Bayernu s Pepom Guardiolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho je stopostotni natjecatelj, zanimaju ga samo pobjede. Pokrenuo je igrače, klub i navijače, sve je promijenio i ponovno nas učinio konkurentnima. Nosili smo se s fantastičnom Barcelonom i bili smo bolji nego prije. Zbog svoga je karaktera bio kontroverzan, ali bilo je to sjajno razdoblje za Real. Između Mourinha i Pepa postoje razlike, ali vidim i crte u njihovim karakterima koje su slične", objasnio je Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo