Na 'stolu' ima ponudu Reala, ali još razmišlja o dolasku

Ponajbolji mladi nogometaš današnjice Isco potvrdio je u ekskluzivnom intervjuu za španjolski AS da na stolu ima dvije ponude – od Real Madrida i Manchester Cityja.

Isca u utorak očekuje finalni susret Europskog prvenstva do 21 godine starosti u kojem njegova Španjolska igra protiv Italije. Kako je i obećao, dok ne završi finale ne želi razmišljati o tome gdje će nastaviti svoju karijeru.

“Imam dvije ponude na stolu i kada završimo s poslom na EURU tada ću odlučiti koji ću od dva velika kluba izabrati za nastavak svoje karijere. Želim donijeti najbolju odluku za sebe, ali i za Malagu”, rekao je Isco.

Preferirate li više šeike poput onih u Malagi i Manchester Cityju ili bi radije surađivali s biznismenom poput predsjednika Reala Florentinom Perezom?

“To mi je najmanje bitno. Ja samo želim igrati nogomet i uživati u njemu.”

Pred Iscom je velika odluka da li želi nastaviti suradnju s trenerom iz Malage, Manuelom Pellegrinijem, koji je prošloga petka postao novi menadžer Cityja ili se želi okušati kod zasada nepoznatog trenera Reala, ali vrlo vjerojatno Carla Ancelottija.

“Nisam razgovarao s Pellegrinijem od kraja sezone. Vidio sam u medijima da je postao novi trener Cityja. Vjerujem da će biti uspješan, jer nema razloga da ne bude. Poznajem njegov način rada, ali zasada ništa nije definitivno gdje ću nastaviti karijeru”, zaključio je Isco.

Povratak na Net.hr