INTERU INICIJATIVA, NE I BODOVI: / Osijek se učvrstio na trećem mjestu ljestvice, napokon slavila i Cibalia

Image

U prvom susretu 29. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka pobijedili sastav Intera s 2-1 (1-0) i učvrstili se na trećem mjestu ljestvice.

21.4.2017.
21:55
VOYO logo

Već u 9. minuti osječane je u vodstvo doveo Ukrajinac Dmitro Lopa nakon ubačaja Peroševića. Inter je bio bolja momčad u ovoj utakmici, no nisu uspjeli doći do izjednačenja, da bi iz kontre u 89. minuti Andrej Lukić povećao na 2-0. U zadnjim trenucima dvoboja, duboko u sudačkoj nadoknadi, Ivan Mamut je uspio smanjiti na 2-1.

Osijek je ostao treći s 56 bodova, šest više od Hajduka koji u subotu igra derbi kod Dinama. Inter je ostao osmi s 24 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 2000 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Bebek iz Rijeke.

U drugoj utakmici dana nogometaši Cibalije su u Vinkovcima slavili protiv Slaven Belupa 3-1. Ukupno je to bila ovosezonska ligaška druga pobjeda vinkovačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibalia je bolje otvorila utakmicu s čak tri penala i povela golom Dejana Glavice već u 3. minuti susreta. U 73. minuti je igrač gostiju Aliti igrao rukom u svom šesnaestercu, a Frane Vitaić je bio precizan s "bijele točke". U 84. minuti novi kazneni udarac, ali ovaj puta za Slaven Belupo kojeg realizira Mirko Ivanovski. Samo minutu kasnije srušen je igrač domaćih Brekalo, a Mlakar i po treći puta pokazuje na jedanaesterac. Frane Vitaić je ponovno precizan za pobjedu Cibalije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo