NE BUDE DOBRO / Hrvatima stiže konkurencija iz Manchestera i Reala!?

Talijanski nogometni velikan Inter pokušat će ovoga ljeta angažirati dvojicu veznjaka Yayu Tourea i Samija Khediru.

8.4.2015.
11:44
VOYO logo

Inter je za Tourea spreman ponuditi Manchester Cityju 43 milijuna eura odštete, dok bi Khedira preselio na San Siro bez odštete jer mu na koncu ove sezone završava ugovor s Real Madridom.

Prema pisanju talijanskog tiska Roberto Mancini je veznjaku Obale Bjelokosti ponudio petogodišnji ugovor vrijedan deset milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Mancini doveo Tourea u City iz Barcelone 2010. godine i pod njegovim vodstvom Bjelokošćanin je postao jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Mancini ga sada želi vidjeti u dresu milanskog kluba. Nagađa se kako će Inter namaknuti novac prodajom Maura Icardija čija je vrijednost oko 40 milijuna eura. U priči se zasad ne spominju dvojica Hrvata iz Interovog veznog reda - Mateo Kovačić i Marcelo Brozović, ali jasno je da bi dovođenjem ovog dvojca status i pozicija Vatrenih bili na velikoj kušnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toure u redovima Citya zarađuje 210.000 eura tjedno i ima ugovor do lipnja 2017. City je mu je nekoliko puta nudio nastavak suradnje, no Yaya Toure nije želio produžiti vjernost 'Građanima'.

Mancini je zainteresiran i za Khediru, no Talijan će imati jaku konkurenciju jer njemačkog reprezentativca love i Manchester United, Arsenal i Schalke. Khedira je svima zanimljiv jer će na ljeto biti slobodan igrač. U Real je stigao 2010. iz Stuttgarta i u dresu 'Kraljevskog kluba' je upisao 161 nastup i postigao devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo