INTER VOZI NA BROZOVIĆEV POGON, OVI PODACI NE MOGU SE NIČIM POBITI: / 'On je hrvatski Lampard!'

Image
Foto: Profimedia

Ne zabija često, ali je specifičan po tome što je zabio gol u svakoj od posljednjih šest sezona, što nije uspjelo niti jednom od veznjaka u talijanskoj Serie A

26.9.2019.
9:40
Profimedia
VOYO logo

U derbiju petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Lazio sa 1:0 upisavši i petu pobjedu ove sezone. Novu pobjedu Interu donio je Danilo D’Ambrosio u 23. minuti utakmice.

S druge strane Lazio je imao tri fantastične prilike, no gosti nisu uspjeli svladati Samira Handanoviča. U 33. minuti je Correa sam izašao ispred slovenskog vratara, ali je promašio gol. Dvije minute kasnije ponovo je Correa pucao, ovoga puta Handanovič je sjajno reagirao. Baš kao i u 45. minuti kada je zaustavio udarac Bastosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BROZOVIĆEV INTER SLAVIO U DERBIJU I OSTAO SAVRŠEN: /

Marko Rog i njegov Cagliari priredili najveće iznenađenje kola

Image
BROZOVIĆEV INTER SLAVIO U DERBIJU I OSTAO SAVRŠEN: /

Marko Rog i njegov Cagliari priredili najveće iznenađenje kola

Inter je svoju priliku dočekao u 60. minuti kada je Nicolo Barella izašao sam ispred Thome Strakoshe, ali je albanski vratar obranio. U nastavku akcije pucao je i Politano, ali je vratar rimskog sastava obranio i njegov udarac.

Epic Brozo

Marcelo Brozović je odigrao cijeli susret u redovima Intera onako rutinerski na poziciji zadnjeg veznog. Ništa pretjerano razvikano, neki su ga mediji u Italiji čak protumačili kao "uspavanog", ali Broz svaku utakmicu odradi svoj posao i velik je dio Interovog savrpenog starta u prvih pet kola Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Statistika je na njegovoj strani. Prema ocjenama SofaScorea Brozović je u utakmici protiv Lazija bio najbolji veznjak u redovima Intera, diktirao je ritam igre i usmjeravao akcije Nerazzura.

Ne zabija često, ali je specifičan po tome što je zabio gol u svakoj od posljednjih šest sezona, što nije uspjelo niti jednom od veznjaka u talijanskoj Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je specifičan po mnogim statističkim kategorijama. Njegov trkački kapacitet najveći je u ligi. Broz pretrči najviše od svih igrača i čini se kao da može igrati dvije utakmice zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo