INTER U LOVU NA ŠPANJOLSKU ZVIJEZDU: / Je li ovo konačan dokaz da Perišić odlazi u Manchester?

Image
Foto: AFP, MACIEJ GILLERT

Čini se da su i u Interu svjesni da je samo pitanje dana kada će ostati bez hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića pa su se već bacili u intenzivnu potragu za njegovim nasljednikom.

23.6.2017.
13:35
AFP, MACIEJ GILLERT
VOYO logo

Perišić je već neko vrijeme na meti Manchester Uniteda i prema napisima talijanskih medija Inter će morati pristati na njegovu prodaju do kraja mjeseca kako bi prikupio novac za ispunjavanje odredbi financijskog fair-playa. Dva kluba se zasad ne mogu dogovoriti oko cijene, United nudi 30 milijuna eura uz određene bonuse, a Inter traži oko 50 milijuna. No, za vjerovati je da će do kraja mjeseca ipak pronaći kompromisno rješenje.

Sporna visina odštete

U međuvremenu Nerazzurri već naveliko rade na pronalasku zamjene za Perišića, a prema pisanju Tuttosporta, prvi je izbor sjajni krilni napadač Athletic Bilbaa Iñaki Williams. Novi trener Intera Luciano Spalletti uspoređuje ga s Mohamedom Salahom kojeg je donedavno vodio u Romi i nastoji uvjeriti šefove da krenu u akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što zasad predstavlja previsoku prepreku je odštetna klauzula od čak 50 milijuna eura u Williamsovom ugovoru. U Interu su ipak uvjereni kako će Baski spustiti cijenu i učiniti im povremenog španjolskog reprezentativca dostupnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo