INTER - JUVENTUS 1: / 2; Luda utakmica u Milanu, Higuain junak; Ronaldo prodavao lažnjake

Image
Foto: Profimedia

Juve pobijedio u velikom derbiju talijanskog nogometa

6.10.2019.
22:57
Profimedia
VOYO logo

U velikom nedjeljnom derbiju talijanskog nogometa Juventus je na gostovanju u Milanu pobijedio Inter s 2:1 preuzevši vrh ljestvice Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinci zabijali

Strijelci za torinsku "Staru damu" bili su Argentinci Paulo Dybala (4) i Gonzalo Higuain (80), dok je pogodak za Inter zabio također, Argentinac Lautaro Martinez (18-11m).

Inter je u ovom dvoboju igrao protiv momčadi sa šest uzastopnih pobjeda u šest odigranih utakmica. Čekali su bivšu momčad svog aktualnog trenera, Antonia Contea u jednom pravom nogometnom duelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je pak htio pokazati zašto su aktualni prvaci, Ronaldo je bio gladan pobjeda i golova, odnosno slave, a Sarri dokazivanja svoje genijalnosti i s uzdama u rukama pravog giganta. Na kraju je upravo on i slavio...

Juve je ovom pobjedom preskočio Inter i prvi put ove sezone preuzeo vodstvo na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juve poveo već u 4. minuti

Juventus je poveo već u 4. minuti sjajnim pogotkom Paula Dybale na asistenciju Miralema Pjanića, a pet minuta kasnije Cristiano Ronaldo je uzdrmao vratnicu. Inter je izjednačio u 18. minuti pogotkom Lautara Martineza iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Matthijs de Ligt igrajući rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo svladao Samira Handanoviča, ali...

U 43. minuti gosti su zabili i drugi pogodak, Cristiano Ronaldo je lijepim udarcem svladao Samira Handanoviča, ali je Dybala, koji mu je asistirao, bio u zaleđu, pa je sudac Gianluca Rocchi poništio pogodak nakon pregleda VAR-om...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je u jednom trenutku prodavao i lažnjake, "čini se da uživa u Italiji", neki su od komentara nogometnih pratitelja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu veliku priliku u nastavku imao je Inter u 68. minuti, pucao je Vecino, lopta je pogodila De Ligta u leđa i završila u vratnici. U trenucima dok je Inter bio nešto volji, Juventus je u 80. minuti još jednom poveo, a sjajnu akciju pogotkom je okrunio Higuain. Dvije minute kasnijke Inter je mogao izjednačiti, ali je Szczeesny zaustavio Vecinov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broz za Inter odigrao čitavu utakmicu

Marcelo Brozović je za Inter odigrao cijeli susret, dok Mario Mandžukić nije konkurirao za gostujući sastav.

Torino i Napoli su odigrali bez golova, a susret je obilježio težak pad gostujućeg braniča Elseida Hysaja koji je pao na glavu i u 34. minuti je morao iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta bolja od Leccea

Atalanta se vratila na svoj stadion u Bergamu pobijedivši Lecce sa 3-1. golovima Duvana Zapate (35), Papu Gomeza (40) i Robina Gosensa (56). Bila je to treća uzastopna pobjeda Atalante, a hrvatski veznjak Mario Pašalić ovaj puta ostao je na pričuvnoj klupi momčadi iz Bergama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Tudorovog Udinesea

Nogometaši Fiorentine pobijedili su Udinese kojeg vodi Igor Tudor s minimalnih 1-0 u prvoj utakmici nedjeljnog programa. Strijelac pobjedničkog pogotka u 72. minuti bio je srpski branič Nikola Milenković. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj bio je u početnoj postavi Fiorentine, a u 64. minuti trener Montella ga je zamijenio za Benassija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić igrao od 75. minute za Romu

Hrvatski napadač Nikola Kalinić igrao je od 75. minute za Romu u susretu protiv Cagliarija, koji je završio 1-1. Cagliari je tako nastavio pozitivan niz, u posljednjih pet susreta upisao je tri pobjede i dva remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč maloj minutaži Nikola Kalinić uspio je zabiti gol u 90. minuti, koji je nakon provjere na VAR-u poništen, a u sudačkoj nadoknadi (90+11) mogao je donijeti pobjedu Romi, ali je njegov pokušaj glavom završio iznad gola. Veznjak Marko Rog, koji se je ustalio u početnoj postavi Cagliarija, odigrao je cijeli susret.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: Inter - Juventus 1-2 (Martinez 18-11m / Dybala 4, Higuain 80) Torino - Napoli 0-0 Fiorentina - Udinese 1-0 (Milenković 72) Roma - Cagliari 1-1 (Ceppitelli 31-ag / Pedro 26-pen) Atalanta - Lecce 3-1 (Zapata 35, Gomez 40, Gosens 56 / Lucioni 86) Bologna - Lazio 2-2 (Krejci 21, Palacio 31 / Immobile 23, 39)

U subotu: Genoa - Milan 1-2 (Schone 41 / Hernandez 51, Kessie 57-11m) Verona - Sampdoria 2-0 (Kumbulla 9, Murru 81-ag) SPAL - Parma 1-0 (Petagna 31)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo