NEPOPULARAN POTEZ

INTER UPRAVO PRIPREMIO TEREN ZA RJEŠAVANJE BROZOVIĆA: Talijanski velikan za siću dovodi zamjenu za Vatrenog

Vidal igra poziciju zadnjeg ili centralnog veznog, s Conteom je u dobrim odnosima i nije nemoguće da ćemo ga vidjeti baš u Brozovićevoj ulozi

Čileanski reprezentativac Arturo Vidal (33) napušta Barcelonu i karijeru će nastaviti u Interu, koji će za njega katalonskom klubu platiti samo 500.000 eura plus bonuse, objavili su talijanski mediji.

Vidal odlazi iz Barcelone godinu dana prije isteka ugovora nakon što mu je novi trener Ronald Koeman poručio da si pronađe novi klub. Također, Barca će Vidalu isplatiti dio plaće za tu posljednju godinu ugovora.

Vidal bi sa talijanskim klubom trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu sezonu, a u Interu će ponovno raditi s trenerom Antoniom Conteom, s kojim je odlično surađivao dok je Conte bio na kormilu Juventusa.

PORTUGAL I FRANCUSKA SKUPO KOŠTALI VATRENE: Nova Fifina ljestvica Hrvatskoj ne donosi ništa dobro, evo na kojem smo sad mjestu

Zamjena za Brozovića

Ovaj bi transfer mogao biti znak da je došao kraj stažu Marcela Brozovića u Interu. Vidal igra poziciju zadnjeg ili centralnog veznog, s Conteom je u dobrim odnosima i nije nemoguće da ćemo ga vidjeti baš u Brozovićevoj ulozi.

S druge stane, Vatreni je navodno velika želja Bayerna koji je za njega spreman platiti 40 milijuna eura.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr