INSIGNE SRUŠIO LIVERPOOL U 90. MINUTI, BORUSSIA SLOMILA MONACO DANIJELA SUBAŠIĆA: / Luda noć u Ligi prvaka

Image
Foto: AFP

Schalke, PSG, Atletico, Borussia, Napoli, Porto, Inter i Barcelona ostvarili pobjede

3.10.2018.
22:56
AFP
VOYO logo

Uzbudljivo je bilo u srijedu navečer u Ligi prvaka. Schalke, PSG, Atletico, Borussija, Napoli, Porto, Inter i Barcelona ostvarili su pobjede u 2. kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka. Posebno je bilo uzbudljivo u završnici susreta u Napulju u derbiju skupine C, gdje je Insigne u 90. minuti zabio za pobjedu i tri boda.

Sjajno je Callejon bio prošao po desnoj strani i ubacio jednu prizemnu loptu na drugu vratnicu za Insignea, a on u padu zabio ispred golmana Alissona za slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/qk/QkpR.mp4

TOTTENHAM – BARCELONA 2-4: Rakitićeva volejčina i magični Messi ušutkali prepuni Wembley

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli bio bolji u utakmici

Domaćin je bio bolji, imao je daleko više od igre i nekoliko lijepih prilika i posve zasluženo je stigao do bodova. Prvu prigodu na utakmici imali su domaćini u 10. minuti, no Lorenzo Insigne je pucao pored gola. U 33. minuti zaprijetio je i Milik, ali je Alisson Becker bio spreman. Poljski napadač je pucao i u 49. minuti, no Alisson je ponovo odlično reagirao...

Prvu ozbiljnu priliku Liverpool je imao u 67. minuti kada je Salah pucao s ruba kaznenog prostora, ali pored gola. Veliku priliku Napoli je imao u 75. minuti kada je Jose Callejon već svladao Alissona, ali je loptu ispred gola počistio Joe Gomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mertens pogodio prečku u 82. minuti

Najbolju priliku na utakmici domaćin je imao u 82. minuti kada je Mertens sa sedam-osam metara pogodio vratnicu gostujućeg gola. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Insigne je iskoristio sjajno dodavanje Callejona za pobjedu talijanskog sastava. Marko Rog nije nastupio za Napoli, baš kao niti Dejan Lovren za Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Napoli sa četiri boda, Liverpool i PSG imaju po tri boda, dok Crvena zvezda ima jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid pobijedio Club Brugge

U 2. kolu skupine A Atletico Madrid je pobijedio Club Brugge našeg Ivana Leke 3-1. Obrana belgijskog prvaka popustila je u 28. minuti, a strijelac je bio Antoine Griezmann. Radost domaćih navijača nije dugo trajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 40. minuti fantastičnim udarcem sa 20 metara iskosa izjednačio je Arnaut Groenveld. Međutim, Griezmann je u 67. minuti nakon lijepe akcije s Costom doveo Atletico do novog vodstva. Iskusni Španjolci ovoga puta nisu dozvolili novo izjednačenje, već su u sudačkoj nadoknadi golom Kokea otklonili sve dvojbe.

Kalinić nije nastupio, Subašić primio tri gola

Nikola Kalinić nije nastupio za Atletico, Karlo Letica je branio za goste, dok Matej Mitrović nije nastupio. Borussia Dortmund je u drugom poluvremenu slomila Monaco pobijedivši sa 3-0 golovima Jacoba Bruuna Larsena (51), Paca Alcacera (72) i Marco Reusa (90+3). Pobjeda Borussije je mogla biti i uvjerljivija, no Alcacer je u 69. minuti iz jedanaesterca pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel Subašić je utakmicu započeo s klupe za pričuve, ali je ušao u igru u posljednjim trenucima prvog dijela nakon što se ozlijedio Diego Benaglio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Atletico Madrid i Borussija sa po šest bodova, dok su Monaco i Club Brugge na nuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto pobijedio Galatasaray

U skupini D Porto je pobijedio Galatasaray sa 1-0, dok je Schalke identičnim rezultatom bio bolji od Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Portugalcima donio je gol Mousse Marege u 49. minuti. U ranijem terminu odigrana je i utakmica između Lokomotiva i Schalkea u skupini D. Njemački sastav je slavio u Moskvi sa 1-0 golom Westona McKenniea u 88. minuti. Vedran Ćorluka nije nastupio za ruski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Schalke i Porto sa po četiri boda, Galatasaray ima tri, a Lokomotiv je upisao i drugi poraz.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo