Ovo još nije viđeno: Usred Hrvatske zapaljena zastava HNS-a!

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija do 19 godina potvrdila je u nedjelju prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini za EURO 2015. godine. U Šibeniku su Mali Vatreni odigrali prijateljskih 0:0 s Turskom, a na tribinama je bilo puno vatrenije nego na terenu.

Bila je to mirna utakmica bez previše uzbuđenja. I Hrvatska i Turska bile su zadovoljne nulom, s obzirom da su obje momčadi već ranije izborile nastavak kvalifikacija.

Vulićeva Hrvatska je na kraju završila kao prva u svojoj skupini, Turska je druga, dok su Estonija i Island zauzeli dvije preostale pozicije.

No, puno vatrenije bilo je na tribinama. Nezadovoljni hrvatski Jug uputio je novi protest prema sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu. Naime, nešto poslije 60. minute s južne strane stadiona iza gola bačeno je u teren nekoliko baklji, a potom je i zapaljena zastava HNS-a. To se još nikad nije dogodilo na jednoj utakmici hrvatske reprezentacije, pa makar se radilo i o mlađim kategorijama.

Nedopustivi je to incident koji svakako treba osuditi, ali i poruka koja bi trebala ozbiljno zamisliti Davora Šukera i društvo u Savezu.

Povratak na Net.hr