IMAT ĆEMO NOVOG VATRENOG U TOTTENHAMU: / Mourinho pokreće remont ekipe i želi hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: Profimedia

Čini se da bi Tottenham mogao imati prometno ljeto

3.4.2020.
10:14
Profimedia
VOYO logo

Kod ekscentričnog portugalskog trenera Josea Mourinha postoji svojevrstan obrazac. Naime, pokazalo se da Mourinho najviše novca troši u drugom prijelaznom roku, novinari Sky Sportsa sigurni su da će ga potrošačko ludilo uhvatiti baš ovoga ljeta.

Engleski novinari tvrde kako će ovoga ljeta Spurs prodati svog najboljeg i najskupljeg igrača Harryja Kanea, a to znači da će se u klub sliti barem 150 milijuna eura, koliki igrač trenutno vrijedi prema Transfermarktu, a možda i više jer ipak s Tottenhamove strane pregovara neumoljivi predsjednik Daniel Levy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde kako zamjenu za Kanea već ima, a vidi ga u napadaču Wolverhamptona, Raulu Jimenezu, koji je ove sezone zabio 13 golova. Imat će priliku dovesti i Williana, jednog od svojih miljenika još iz Chelseajevih dana i to besplatno jer je ovaj odbio produljiti ugovor s londonskim plavima. Navodno bi htio dovesti i Philippea Coutinha, kojeg se Barcelona već dugo želi riješiti.

Image
Foto: Anna Gowthorpe/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
Image
Foto: Anna Gowthorpe/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tottenham Hotspur Manager Jose Mourinho Aston Villa v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Villa Park, Birmingham, UK - 16 Feb 2020, Image: 499002845, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line:

Želi i Vatrenog

Govori se da bi mogao doći veznjak Valencije Goeffrey Kondogbia ili pak Southamptonov Pierre Emile Hojbjerg. Ono što je nama najzanimljivije jest do da bi mu obranu mogao pojačati Dejan Lovren. Hrvat je nezadovoljan u Liverpoolu i gotovo sigurno će otići ovoga ljeta, a Tottenham se već dugo spominje kao rješenje. Englezi tvrde kako Tottenham razmišlja i o Diegu Godinu koji odlazi iz Intera ili o Ederu Militau, perspektivnom stoperu Reala koji se nije uspio nametnuti Zinedinez Zidaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, čini se da bi Tottenham mogao imati prometno ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo