NAJPLAĆENIJI NOGOMETAŠ SVIJETA: / Oscar u Shanghaiju nadmašuje Messija i Ronalda

Image

Londonski Chelsea potvrdio je putem službenih klupskih internetskih stranica da je pristao u zimskom prijelaznom roku nogometaša poslati svog brazilskog veznjaka Oscara u kineski Shanghai SIPG.

23.12.2016.
10:00
VOYO logo

Ofenzivni veznjak brazilske nogometne reprezentacije kojeg je Chelsea 2012. doveo u transferu vrijednom 25 milijuna funti preselit će u kinesko nogometno prvenstvo u transferu koji se procjenjuje na svotu između 52 i 60 milijuna funti. Za londonski klub s kojim je osvojio Premier ligu, Europa ligu i Liga kup Oscar je u 203 nastupa postigao 38 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod trenerskom palicom Antonija Contea Brazilac baš i nije imao zavidnu minutažu pa transfer ne čudi. U Shanghai SIPG-u čeka ga nekadašnji trener Andre Villas-Boas, ali i suigrač iz reprezentacije i s oko 317,000 eura tjednih primanja jedan od nogometnih rekordera u toj kategoriji Hulk.

Prema pisanju Independenta, Oscar će uvelike nadmašiti njegova primanja. Naime, 25-godišnjak zarađivat će tjedno 400,000 funti i tako postati najplaćeniji nogometaš svijeta. Vjeruje se, naime, da Lionel Messi u Barceloni i Cristiano Ronaldo u Real Madridu u istom vremenskom razdoblju uprihode 365,000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo