'IMAM PONUDA, ALI DINAMO ME NE PUŠTA': / Veznjak hrvatskog prvaka zanimljiv europskim klubovima

Image

Samo jednu utakmicu u hrvatskom prvenstvu, točnije tek 19 minuta ogleda drugog kola protiv zaprešićkog Intera, Ali Karimi odigrao je za Dinamovu nogometnu momčad.

8.1.2017.
10:58
VOYO logo

Dinamo je ovog 22-godišnjeg veznjaka doveo u ljetnim mjesecima dok je još na klupi momčadi sjedio Zlatko Kranjčar i potpisao s njim ugovor.

"Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Znam puno o Dinamu, Zagrebu i hrvatskom nogometu općenito i znam u kakav sam klub došao. Dinamo je već godinama prvak Hrvatske, stalno igra skupine Europske lige ili Lige prvaka i naravno da sam počašćen što sam ovdje. Logično da je u tako velikom klubu jaka konkurencija, ali vjerujem u svoje kvalitete i siguran sam da ću pomoći momčadi u postizanju novih uspjeha", izjavio je tih dana Karimi ne znajući da će uskoro biti prebačen u drugu Dinamovu momčad i minutažu sakupljati u drugom razredu hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne baš svojom voljom, čini se da iz Dinama neće otići.

"Još imam tri godine ugovora sa zagrebačkim Dinamom koji ne dozvoljava da napustim klub nakon samo šest mjeseci. Primio sam nekoliko ponuda od iranskih i europskih klubova", priznao je Karimi, piše Tehran Times, ali i dodao da poštuje potpisani ugovor te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih ostati i boriti se za svoje mjesto u udarnoj momčadi. Niti jedan igrač ne želi grijati klupu, a po tome niti ja nisam iznimka. Budem li prisiljen napustiti Dinamo otići ću negdje gdje će mi minutaža biti veća."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo