IMA SE, MOŽE SE: / Pep Guardiola ima sat od čak milijun i pol eura, a još je zanimljivije kako se zove

Image
Foto: Profimedia

Guardiola je sasvim slučajno otkrio kakav sat nosi

23.10.2019.
14:59
Profimedia
VOYO logo

Španjolski menadžer Pep Guardiola dominira ove sezone, ali ne toliko u prvenstvu kao prošle, već u Ligi prvaka, što mu je ove godine i imperativ. Bezbrižno je odradio prva tri kola, ima maksimalan učinak sa svojim Manchester Cityjem, koji je u posljednjednjoj utakmici s Atalantom zabio pet golova.

Malo toga više nas može iznenaditi kod Pepa, čovjek igra totalni nogomet, nema protivnika kojem ne uljeva strah u kosti, taktički je nadmoćniji gotovo od svih suparnika i vjerojatno je najbolji trener današnjice. Ipak, iznenadio nas je jednom sitnicom. Naime, Guardiola je sasvim slučajno otkrio kakav sat nosi, a riječ je o vrlo rijetkom primjerku vrijednom čak milijun i pol eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Guardiola zarađuje oko 18 milijuna eura po sezoni, pa mu ovakav skupocjeni predmet nije neki trošak, a riječ je o satu neobičnog naziva "RM 27-10 Rafael Nadal". Riječ je o satu švicarskog brenda Richard Mille, ali posebne linije. Napravljeno ih je svega 50 i nekada su se prodavali za 800 tisuća eura, no sda vrijede gotovo dvostruko i nedvojbeno će mu cijena još rasti. Poseban je, osim po tome što nosi ime teniskog asa, i po tome što teži svega 13 grama bez narukvice, a s narukvicom tek 20. Inače, sat je to koji, dakako, nosi i Rafael Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo