Legenda Reala hvali mrskog rivala: 'On je fantastičan'

Uoči finala Lige prvaka u Lisabonu u kojem će se sastati madridski klubovi Real i Atletico, Iker Casillas nahvalio je vratara Atletica Thibauta Courtoisa.

24.5.2014.
12:25
VOYO logo

Dvojica fantastičnih vratara mogli bi igrati važnu ulogu u večerašnjem finalu Lige prvaka. Iker Casillas pokušat će doći do novog naslova prvaka Europe, a na drugoj strani bit će Thibaut Courtoisa dolazeća vratarska zvijezda.

"Courtois je fantastičan vratar koji je jako napredovao. On više nije nada, on je realnost. Zajedno s Davidom De Geom čini vratarski duo budućnosti", smatra Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas smatra da je Real zasluženo došao do finala Lige prvaka i vjeruje da će detalji odlučiti prvaka.

"Napokon smo se vratili u finale i želimo osvojiti titulu zbog svega što smo napravili od početka sezone. Zaslužili smo finale. Naučili smo iz nekih ranijih utakmica u prošlosti da ne smijemo podcijeniti nijednog protivnika i to nam je pomoglo ove sezone. Moramo imati pobjednički mentalitet i uvijek željeti trofej. Na žalost, nismo uspjeli osvojiti naslov prvaka Španjolske i okrenuli smo se ovom finalu. Poznate su nam jake strane Atletica u igri bez lopte i u prekidima, sve moramo znati jer detalji odlučuju u ovakvim susretima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas je branio u finalu 2002. godine kada je Real Madrid osvojio naslov prvaka Europe.

"Kada imaš 19 godina, onda ne razumiješ u potpunosti značaj ovakve utakmice. S vremenom tek shvatiš koliko taj trofej znači Realu. Igrao sam velika finala s klubom i reprezentacijom i imao sam tu privilegiju da su nas podržavali milijuni navijača. Naravno da ih želiš razveseliti na kraju dana", dodao je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Casillas je i ove sezone dijelio minutažu s Diegom Lopezom i kako je Lopez branio u španjolskom prvenstvu, Casillas nosi zasluge za osvajanje Kupa kralja i ulazak u finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo