IKER CASILLAS DOŽIVIO INFARKT: / Jedan od najvećih vratara svih vremena hitno prebačen u bolnicu

Image
Foto: AFP

Iker Casillas (37.) pretrpio srčani udar

1.5.2019.
16:30
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih vratara svih vremena Iker Casillas (37.) pretrpio je srčani udar prema novinarskom izvještavanju iz Portugala, prenosi britanski tabloid Mirror. Legenda Real Madrida odvedena je u bolnicu CUF u Portu. Kako javljaju Portugalci, Casillas se nije dobro osjećao nakon treninga nakon čega je hitno prevezen u bolnicu, gdje su liječnici utvrdili kako je pretrpio srčani udar. Odmah je operiran i više nije u životnoj opasnosti...

Image
LIVAKOVIĆ ODGOVORIO CASILLASU: /

Prokomentirao riječi koje mu je uputio Španjolac, ali i priče o odlasku

Image
LIVAKOVIĆ ODGOVORIO CASILLASU: /

Prokomentirao riječi koje mu je uputio Španjolac, ali i priče o odlasku

Porto je vijest paralelno pustio u javnost zajedno s portugalskom televizijom TVI. Očekuje se da će Casillas biti van terena do kraja sezone. Englezi pišu I kako je Casillas nedavno potpisao novi ugovor s "Primeira Liga klubom iz Porta". Dogovor između njega i čelnika Porta je za suradnju na još jednu godinu s opcijom još jedne sezone nakon toga, koja bi ga mogla zadržati u Portu i do njegove 40. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon potpisivanja novog ugovora u ožujku, Casillas je rekao:

"Danas je vrlo poseban dan. Osjećam se kao kod kuće u ovom klubu. Želim ostati ovdje dok ne završim karijeru kao nogometaš. Kad sam došao ovdje, mnogi bi pomislili da će igrati godinu ili dvije i završiti. Imam samo riječi zahvalnosti ovom klubu. Ne samo klubu, već samom gradu. Naša ideja je da se natječemo za naslove koji nedostaju u vitrinama. Imamo ukupni fokus na prvenstvo i eventualnom finalu Kupa Portugala, gdje želimo biti. U Ligi prvaka se također svašta može dogoditi. Posvećen sam samo Portu. Završit ću svoju karijeru ovdje i predstavljati vrijednosti kluba i vrijednosti Portista. Nakon toga, iskreno, ne znam, ali se nadam da ću zauvijek biti vezan za nogomet", kazao je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo