IGRAJU SE S VATROM: / Ovo više nije fikcija, Barcelona je spremna ostati bez Messija

Image
Foto: Screenshot

Unatoč tome što iz kluba smiruju situaciju, činjenica je da odugovlačenje potpisa produljenja ugovora između Barcelone i Lionela Messija svakako unosi nesigurnost u cijelu situaciju.

18.1.2017.
9:19
Screenshot
VOYO logo

Umjesto novog kruga pregovora s Messijem, iz Barcelone su dosad poručili tek da se 'moraju voditi zdravim razumom' (izvršni direktor Oscar Grau), dok je koji dan kasnije klub smijenio zaposlenika koji predstavljao Barcelonu u odnosima sa Španjolskim nogometni savezom. Pere Gratacos smijenjen je nakon što je izjavio da Messi, što nije pogrešno, a i izvučeno je iz konteksta, ne bi bio tako uspješan igrač da nije okružen suigračima kakve ima.

Njegovo otpuštanje s te pozicije navodno je zbunilo i samog Messija koji je ispravno shvatio što je ovaj, inače trener pod kojim je upisao prvi nastup za Barcelonu B, htio reći izjavom da Barcelona nije stigla do pobjede protiv Athletica samo zbog Messija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije on jedini zaslužan. Leo je jedan od najvažnijih pojedinaca sastava, ali pobjede upisuje momčad. Leo bez Neymara, bez Luisa Suareza, bez Andresa Iniesta, bez Gerarda Piquea, bez odmora, ne bi bio tako dobar, ali je sasvim jasno da je on najbolji igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovo, podsjeća Marca, uzrokuje i glasine prema kojima cijelu situaciju prate Manchester City i menadžer tog kluba, bivši Barcelonin trener Josep Guardiola. Pozivajući se na The Sun spominje se i ponuda od 115 milijuna eura, no engleski klub takvo je što demantirao tvrdnjom da neće raditi pomutnju u španjolskom klubu sve dok pregovori traju.

Messi je za Barcelonu ugovorno vezan do kraja sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo