IGRAČI UTUČENI NAKON BOLNOG PORAZA: / Reakcije aktera iz Lisabona; 'Bio je penal, a sudac je bio malo arogantan'

Image
Foto: PIXSELL

Ništa od četvrtfinala Europske lige

15.3.2019.
0:45
PIXSELL
VOYO logo

Dinamova modra europska proljetna bajka završena je! U četvrtak navečer na "Estádio da Luz" Benfica je anulirala prednost Dinama tijekom prvih 90. minuta, da bi u prvom produžetku zabila još dva gola za ukupnih 3-0. Igrači Nenada Bjelice bili su utučeni, on ne toliko, ali to je i razumljivo jer su bili blizu četvrtfinalu, iako krajnji rezultat možda tako i ne sugerira...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BENFICA – DINAMO 3-0: /

Modri se raspali u produžecima – nemilosrdni portugalski velikan uništio Dinamov europski san

Image
BENFICA – DINAMO 3-0: /

Modri se raspali u produžecima – nemilosrdni portugalski velikan uništio Dinamov europski san

'Previše smo im dali prostora'

"Previše smo im dali prostora, oni su imali te udarce izvan 16 metara i tako su nam zabili sva tri gola", kazao je nakon ispadanja od Benfice u osmini finala Europske lige trener Dinama Nenad Bjelica i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta što nismo zabili iz svojh prilika, imali smo dvije sjajne šanse, ali nismo zabili. Benfica je vrlo dobra momčad i početkom drugog dijela su uveli tri nova igrača, pa su nas počeli pritiskat i plod toga je gol Jonasa. Previše smo im dali prostora, oni su imali te udarce izvan 16 metara i tako su nam zabili sva tri gola. A naše su dvije prilike bili puno bolje, ali nismo pogodili. Do 70. minute nam nisu napravili skoro ništa i stvarno smo dobro stajali na terenu", rekao je Bjelica.

Petković: 'Šokirao nas je potez Jonasa'

Novopećeni hrvatski reprezentativac Bruno Petković zamalo je iznudio penal, no sudac se nije slagao, već je svirao faul u napadu! Bila je to najspornija sučeva odluka u utakmici, Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo utakmicu relativno obrambeno. Bilo je par situacija koje su presudile. Taj jedan jako dobar potez Jonasa koji nas je malo šokirao. Da smo mogli puno bolje, jesmo.

Image
Image

Lisabon: Benfica i Dinamo u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige 14.03.2019., Estadio da Luz, Lisabon, Portugal - Uzvratna utakmica osmine finala UEFA Europska liga, SL Benfica - GNK Dinamo. Bruno Petkovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Suca uopće neću komentirati. Želim razmišljati stvarima koje ja mogu promijeniti i popraviti, mi na suca ne možemo utjecati. Ono je bio penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne trebamo se vaditi na takve stvari'

Ne trebamo se vaditi na takve stvari, to su situacije koje mogu odlučiti utakmice i vjerojatno bi pomogle jako puno, ali trebamo se okrenuti i raditi na stvarima koje možemo poboljšati, jer smo mogli bolje. Mi u napadu, ja prvi, nismo odigrali na nivou.

Osjetili smo već u početku da je sudac bio malo arogantan, a nije baš da je imao kvalitetu", rekao je Petković za 24 sata, "kojeg je na utakmici bodrila i njegova djevojka", prenosi isti portal, a onda zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavili smo dosta prilika, ali ponavljam, ostaje žal. Napravili smo veliku stvari, ali uvijek će ostati osjećaj da smo mogli još više".

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo