VELIKA VIJEST

IGRAČI JE PIPALI PO GRUDIMA, PEP JU GRLIO: Simpatična sutkinja iduće sezone ulazi u povijest

Bibiana Steinhaus (38), policajka iz Hannovera, od sljedeće će sezone postati prva žena u povijesti koja će biti glavna sutkinja u utakmicama njemačke Bundeslige.

Steinhaus je dosad bila četvrta sutkinja u prvoj ligi i glavna u drugoj, a sudila je i na Svjetskom prvenstvu nogometašica te ženskom turniru na Olimpijskim igrama u Londonu. No, suđenje muškarcima u najjačem razredu njemačkog nogometa nesumnjivo će joj biti vrhunac karijere, ali i najveći dosadašnji izazov.

‘Naviknuta sam na pritisak’

“To je oduvijek bio moj san, sretna sam što se napokon ispunio. Znam da ću biti pod posebnom pažnjom javnosti i medija, ali naviknuta sam na pritisak i uvjerena sam da ću biti na visokoj razini”, rekla je Steinhaus.

Simpatična policajka je već dosad u više navrata bila u središtu pozornosti. Prvi put prije nekoliko godina kad ju je tadašnji igrač Herthe Peter Niemeyer slučajno rukom dodirnuo po grudima, što je ona popratila smiješkom, a potom i nakon ‘okršaja’ s bivšim trenerom Bayerna Pepom Guardiolom. Uzrujani katalonski stručnjak je najprije vikao na nju, potom ju je pokušao zagrliti, a onda se, praktički na silu, rukovao s njom i potapšao je.

Povratak na Net.hr