Igrači Uniteda su skupili hrabrosti? Biste li i vi?

Manchester United se nalazi na pripremama u Južnoj Africi što su igrači iskoristili za dokazivanje hrabrosti na zmiji i krokodilu.

21.7.2012.
9:58
VOYO logo

Riju Ferdinandu nije bilo svejedno u društvu zmije, no ipak je snimio fotografiju za uspomenu, a koji trenutak kasnije se ohrabrio pa je preko ograde dirao krokodila.

A dok su se njegovi igrači zabavljali, Alex Ferguson razmišlja o tome kako osnažiti momčad pa je engleskim novinarima priznao kako Crveni vragovi pokušavaju kupiti Arsenalova kapetana Robina van Persieja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radimo na njegovom dovođenju, no nema smisla pričati o nečemu što se možda neće dogoditi. I drugi klubovi ga žele i to je sve što mogu reći u ovom trenutku", izjavio je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mail tvrdi da su za Arsenalova kapetana stigle tri službene ponude. Manchester United, Manchester City i Juventus za nizozemskog nogometaša nude 15 milijuna funti.

Nakon što je najbolji premijerligaški strijelac u prošloj sezoni jasno dao do znanja čelnicima Arsenala da nema namjeru produljiti ugovor koji istječe idućeg ljeta, klub s Emiratesa stavio je svoga kapetana na prodaju. Premda Arsene Wenger traži najmanje 20 milijuna funti, prve tri ponude, one Manchester Uniteda, te Manchester Cityja i Juventusa 'kraće' su za pet milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor navodi da je menadžer Arsenala odlučio kao zamjenu za Van Persieja dovesti napadača španjolske reprezentacije i Athletica iz Bilbaa Fernanda Llorentea, koji ima klauzulu u ugovoru da može napustiti baskijsku momčad za 28 milijuna funti. Prodajom Nizozemca menadžer Topnika namjerava prikupiti sredstva za transfer Llorentea, a ukoliko taj posao ne uspije, pričuvne opcije su Fiorentinin Stevan Jovetić i napadač njemačkog prvaka Borussije iz Dortmunda Poljak Robert Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo