[FOTO] IGRAČI FUTSAL DINAMA POKAZALI KAKO VELIKO SRCE IMAJU NA ORGINALAN NAČIN: / Ovo se uistinu rijetko viđa

Image
Foto: Futsal Dinamo
Image
Foto: Futsal Dinamo

Igrači Futsal Dinama konobarili i skupili novac za kamp slijepih i slabovidnih

26.4.2018.
15:15
Futsal Dinamo
VOYO logo

Igrači Futsal Dinama s tacnama punih piva u rukama jednako se dobro snalaze kao i loptom u nogama, a jednakom lakoćom kao što zabijaju golove, odrađuju i humanitarne akcije. Sinoć su u Harat’s Pubu Potepuh u srcu Zagrebu organizirali skupljanje novaca za udrugu "Up2date", organizatora kampa za slijepe i slabovidne osobe ICC Croatia 2018 u Zadru, i to na vrlo originalan način - konobarenjem.

Naime, prvotimci Futsal Dinama primili su tacne i točionik u ruke i posluživali goste u poznatom pubu, a sav prihod od prodanih piva išao je za spomenutu udrugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘DINAMO TO SMO MI’ ŽELI SPRIJEČITI ‘PLJAČKU U MAKSIMIRU’: Nakon kluba, udruga pritisnula i gradsku skupštinu

'Neki od nas su znali već konobariti, a neki su tek učili'

"Mi igrači se uvijek rado odazivamo svim humanitarnim akcijama i rado pomažemo, a posebno nam je drago što smo večeras mogli organizirati ovu akciju i pomoći slijepim i slabovidnim osobama. Neki od nas su znali već konobariti, a neki su tek učili, ali obzirom da nismo prolili niti jedno pivo, možemo reći da nam je išlo dobro", kazao je Davor Kanjuh, igrač Futsal Dinama.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

UZELI TACNE I PREGAČE U RUKE I NAPRAVILI ŠOU: Evo zašto danas svi pričaju o Futsal Dinamu

Predsjednik kluba Matija Đulvat najavio je kako je ovaj događaj, osim prilike da se navijači i igrači podruže uoči zadnjeg kola prvenstva prije početka doigravanja u petak u 20h protiv Makarske, i najave zanimljivog turnira koji Futsal Dinamo organizira s udrugom Up2date idućeg vikenda na Jarunu.

"Iduće nedjelje organiziramo na Jarunu turnir u golbol, paraolimpijskom sportu i pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže tamo", rekao je Đulvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anamarija Belc, project manager Up2date izrazila je veliko zadovoljstvo suradnjom sa Futsal Dinamom...

Uspješna suradnja Centra Up2date i Futsal Dinama

"Jako mi je drago što su Centar Up2date i Futsal Dinamo ostvarili uspješnu suradnju kroz prikupljanje financijskih sredstava za međunarodni ICC kamp za mlade oštećenog vida koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj. Kamp postoji već 25 godina, održava se svake godine u drugoj zemlji, okupi oko 150 sudionika, mladih oštećenog vida, stručnjaka koji se bave njihovim obrazovanjem i zapošljavanjem te volontera. Mladi tijekom 10 dana kampa sudjeluju na 40-ak radionica gdje razvijaju svoje informatičke, komunikacijske i socijalne vještine da bi se osamostalili i pripremili za normalan život u zajednici", kazala je Belc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futsal Dinamo drugi je u prvenstvu Hrvatske s jednakim brojem bodova kao i prvi Split Tommy, a u petak u 20h igra derbi utakmicu protiv trećeplasirane momčadi Makarska Novo Vrijeme. Ulaznice su 25 kuna.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo