Čovjek koji je Dinamu 'utrpao' hat - trick dolazi u Maksimir?

Nakon što je u drugom kolu hrvatskog nogometnog prvenstva Dinamu zabio tri gola, počelo se govoriti o tome da bi igrač Lokomotive Ante Budimir mogao postati nova Dinamov akvizicija.

2.8.2014.
10:31
VOYO logo

Utakmica Lokomotive i Dinama bila je zanimljiva zbog samog njezinog tijeka. Naime, Lokomotiva je do 81. minute imala veliku prednost nad svojom filijalom od 3:1, da bi nakon toga Dinamo u slijedećih 13 minuta preko Marka Pjace i Soudanija zabio tri gola i ostvario iznenađujuću pobjedu.

U dvoboju se istaknuo Budimir sa svojim hat trickom što je već onda bio nagovještaj da bi čelni ljudi Dinama mogli ozbiljno bacit oko na ovog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jW2rMOocmls

Prema pisanju Sportskih novosti čini se da bi posao oko Budimira mogao uskoro biti gotova stvar i da će ovaj 23 - godišnji mladić rođen u Zenici postati igrač hrvatskog prvaka. Njegova vrijednost prema Transfermarktu iznosi 836 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi značilo da je utakmica protiv Zagreba odigrana u petak bila njegova posljednja u dresu Lokosa.

I ovo ljeto se o njemu šuškalo, ali sada je to šuškanje puno ozbiljnije. Dinamu očito treba jedan dobara napadač, Budimir im je upao u oko, i čeka se i potvrda. Hoće li do nje doći, vidjet ćemo u danima koji slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo