'Ovo je čudo! Od ovoga bolje ne postoji!'

Tony Watt, 18-godišnji nogometaš Celtica, u srijedu je debitirao u Ligi prvaka i to na nevjerojatan način. Postigao je pogodak za 2:0, a njegova je momčad na koljena bacila veliku Barcelonu (2:1).

8.11.2012.
9:18
VOYO logo

Asistirao je Wattu njegov vratar, a tom prilikom je gadno pogriješio Xavi koji nije uspio zaustaviti loptu. Iskoristio je to Watt, te je vidjevši istrčaloga Victora Valdesa pospremio lako loptu u mrežu za 2:0. Završilo je 2:1 nakon što je u 91. minuti pogodak postigao Leo Messi, ali Barça je na kraju teren napustila kao poražena momčad.

"Vidio sam Valdesa kako istrčava. Rekao sam sebi samo je stavi iza njega. I uspjelo je", rekao je za Sky Sports i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lU1YLl4VsbjC6YyZ

"Je li ovo moj najbolji trenutak u karijeri? Naravno da jest, moja karijera je mlada. Pa, ovo je čudo. Tko je mogao zamisliti da možemo pobijediti Barcelonu, a ja sam uz to postigao pogodak. Od ovoga bolje ne postoji. Navijači su bili fenomenalni. Treslo se sve, od početka do kraja. Dok sam sjedio na klupi (op.a. Watt je ušao u igru u 72. minuti) je bilo nevjerojatno. Buka je bila zaglušujuća, genijalna. Ovo je fantastična večer", završio je Watt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Celtica Neil Lennon bio je ponosan na svoje igrače:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji igrači su pravi heroji, a ova pobjeda jedna je od najvećih u povijesti ovog kluba. Pobijediti vjerojatno najjaču momčad na svijetu nije mala stvar. Ne mogu riječima opisati koliko sam ponosan na njihovu predstavu", rekao je Lennon, a trener Barcelone Tito Vilanova dodao:

"Odlično smo igrali, dominirali, čitali igru, stvarali prilike, ali nismo mogli zabiti, njihov vratar bio je fantastičan. Mislim da smo zaslužili pobjedu, trudili smo se do samog kraja. Možemo biti ponosni na stil kojim igra Barcelona, možemo se ponositi da uvijek ovisimo sami o sebi. Isto tako, želio bih čestitati Celticu na pobjedi, na borbenosti, a pogotovo na ovoj fantastičnoj publici i atmosferi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo