IGORE, KAKO DALJE? / Još jedan udarac za bivšeg trenera Hajduka

Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL
Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL

U susretu 5. kola C skupine Europske lige Krasnodar je na svom travnjaku pobijedio Borussiju Dortmund 1:0 i osigurao prolaz u drugi krug natjecanja.

26.11.2015.
20:15
Ivo Čagalj / PIXSELL
VOYO logo

Jedini gol na utakmici postigao je Pavel Mamajev iz jedanaesterca u drugoj minuti utakmice. Borussia je u nastavku susreta tri puta pogađala okvir gola, no nije uspjela izjednačiti. Poraz u Rusiji nije previše pogodio njemački sastav koji je i prije ove utakmice osigurao europsko proljeće, međutim rastužio je hrvatskog stručnjaka Igora Tudora na klupi PAOK-a jer Grci više nemaju izgleda za nastavak natjecanja u Europi. Nova je to loša vijest za bivšeg Hajdukovog trenera kojem ne ide dobro ni u domaćoj ligi.

Image
TUDOR POLUDIO: /

'Ako moji igrači ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta'

Važni bodovi za Rubin

Borussija i Krasnodar vode na ljestvici s po 10 bodova, PAOK je treći s tri boda i utakmicom manje, a na začelju je Qabala s jednim bodom. Potonja dva kluba igrat će kasnije večeras međusobno u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važne bodove je dohvatio i Rubin Kazan pobijedivši Sion 2:0 golovima Blagoja Georgieva (72) i Marka Devića (90). Gosti su od 34. minute igrali bez isključenog Biramea Ndoyea. U drugom susretu skupine B Liverpool će ugostiti Bordeaux. Na ljestvici vodi Sion s osam bodova, Liverpool ima šest, Rubin pet, a Bordeaux tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo