Slavnom Vatrenom jako zasmetao novac: 'Iznenađen sam, negativno!'

Nakon reprezentativne stanke, 17. se kolom nastavlja hrvatsko nogometno prvenstvo.

22.11.2013.
14:11
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac je prvo prokomentirao plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Brazil i svoj doprinos projektu kao pomoćnika Igoru Štimcu.

"Svi smo sretni, a ja osjećam da je to dio mene, budući da sam bio zajedno s prethodnim izbornikom i cijelim stožerom, tako da osjećam to, jedan dio, kao i moj uspjeh. Ono što sam najavljivao po pitanju Nike Kovača, to se i ostvarilo. Ja sam rekao da on ima potrebne kvalitete i da će napravit' dobar posao. Ovo je samo početak, a ja se nadam i da ćemo u Brazilu napravit prave stvari", započeo je Tudor i okrenuo se utakmici 17. kola protiv Osijeka na Poljudu ove nedjelje (19 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hajduk je trenutno drugi na tablici, s dva boda zaostatka pred Dinamom, ali i s pet ispred trećeplasirane Rijeke.

//www.youtube.com/embed/X1Rk-UPqAC4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon kreće nastavak prvenstva. Mi smo u dobroj formi i nastojat ćemo je pokazati protiv Osijeka. Gotovo svi momci su na dispoziciji osim Caktaša i Bencuna. Vidjet ćemo tko će igrat od pridošlica, ali svi su jako motivirani da već u nedjelju uknjižimo sva tri boda, uz respekt prema Osijeku koji nas je uostalom i pobijedio u prvoj utakmici".

Osvrnuo se Tudor i na priče o 500.00 eura nagrade Vatrenima za plasman na SP. Konkretno, na prijedlog oca hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, koji je rekao da bi taj novac trebalo podijeliti Vukovarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije korektno dijeliti tuđi novac, njega može podijeliti samo oni koji su ga zaradili. Naši reprezentativci su proteklih godina podijelili puno novca - milijune. Taj prijedlog me je negativno iznenadio", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo