ŠTIMAC SASUO PALJBU PO HNS-U: / 'Cirkusanti na čelu sa Šukerom opet se sprdaju s Hrvatskom'

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
11.10.2017.
12:58
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Najava spomenutog raspleta sastanka Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza isplivala je u javnost i Dalić bi prema njoj, nakon vatrogasne uloge u Kijevu, trebao ostati na čelu reprezentacije, no to tek treba biti i jasno definirano i tako iskomunicirano.

Image
HNS DONIO ODLUKU O NOVOM IZBORNIKU: /

'To je riješena stvar! Dalić će voditi ekipu u dodatnim kvalifikacijama i na SP-u'

Sve to Igoru Štimcu, nekadašnjem reprezentativcu i izborniku reprezentacije, nalikuje na - cirkus:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve to govori o tome koliko su ljudi u HNS-u neozbiljni. Jer ako su nas mijenjali već u prvoj minuti nakon poraza, kako bi sačuvali svoje fotelje, za Dalića su trebali imati spreman ugovor pet minuta prije kraja utakmice protiv Finske. A ne da se sada ovako razgovara, diskutira i spekulira. Cirkusanti na čelu sa Šukerom opet se sprdaju s Hrvatskom. Nedefiniranost Dalićevog statusa je novi dokaz da ih sve treba doživotno udaljiti iz HNS-a."

Kazao je to Štimac za tportal.hr, potom i analizirao moguće suparnike Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za SP. Bit će to jedna iz četverokuta koji čine Grčka, Švedska, Irska i Sjeverna Irska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po tradiciji, iz nekog razloga, otočne reprezentacije nam nikako ne leže. Imali smo problema sa Škotskom, pobjeđivali smo Engleze, ali i teško gubili, a ni s Walesom nije bilo jednostavno. U cijeloj toj priči ja bih možda najradije birao između Sjeverne Irske i Švedske. No bez obzira koga dobili, morat će naši dečki igrati na visokom nivou i ponoviti drugo poluvrijeme iz Kijeva", jasan je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo