'O Sammiru ne želim trošiti previše riječi'

'Nije uopće trebalo doći do škotskog gola, u toj je situaciji odmah trebalo riješiti problem, a ne juriti igrača u svom dijelu terena', rekao je zabrinuti Igor Štimac nakon poraza od Škotske.

7.6.2013.
23:17
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je jednu od najgorih kvalifikacijskih utakmica ikad. Bez prave prilike Vatreni su usred Maksimira pali protiv Škotske.

"Ovaj poraz je jako težak, ispred sebe smo imali protivnika koji nam inače ni po čemu ne može parirati, ali dogodilo se ono - ukoliko ne budemo pravi možemo imati problema", rekao je Igor Štimac nakon utakmice, te otkrio razlog poraza:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo problem u terminu odigravanja utakmice, on je bio isti i za nas i za Škote. Imalo smo hendikep što smo bili uskraćeni za usluge nekoliko igrača što mi je onemogućilo širinu u nekim taktičkim zamislima. Općenito su centaršutevi naša snaga, naš forte, a to danas nije došlo do izražaja. Jednostavno nismo bili nismo homogeni, premalo smo šutirati na vrata i bili smo prespori u predaji. Svi naši igrači moraju shvatiti da moraju igrati u oba pravca, što u ovoj utakmici nije bio slučaj.

Štimac je iskazao veliko nezadovoljstvo u situaciju kada su njegovi nogometaši primili pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije uopće trebalo doći do škotskog gola, u toj je situaciji odmah trebalo riješiti problem, a ne juriti igrača u svom dijelu terena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veznom redu Hrvatske osjetio se nedostatak Luke Modrića.

"Luka nam je nedostajao puno, ali znali smo da ga neće biti. Oni koji su bili na terenu trebali su ga nadomjestiti, no nisu to napravili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše zvižduka s tribina dobio je Sammir, kojeg navijači očito ne žele gledati u dresu reprezentacije.

"O Sammiru ne želim trošiti previše riječi. On za mene ima nogometnu kvalitetu, što je pokazao i u ovoj utakmici, i ne zanimaju me oni koji to osporavaju. On je dio ove reprezentacije i to će ostati", zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo