Izbornik nakon Belgije: 'Nažalost, Luka je umoran'

'Nažalost, Luka je umoran, kad će bit pravi, onda ćemo ovo lakoćom dobivati. Tek počinjem raditi, što su dosad igrači prezentirali, to je rad bivšeg stručnog stozera.

11.9.2012.
23:26
VOYO logo

Hrvatski izbornik nakon utakmice bio je zadovoljan učinjenim. Bod je zadovoljio Igora Štimca, a on se prvo osvrnuo na primljeni pogodak na kraju poluvremena.

"Šteta, ali golovi padaju u prvim i posljednjim sekundama utakmice. Veseli me angažman, bitno je veći od onog što je hrvatska javnost gledala ranije. Potvrđujemo potencijal koji se mora pokazivati. Možemo mi puno bolje od ovog, to ćemo izgrađivati, ali veseli da možemo i s načetima parirati sjajnom suparniku", komentirao je Štimac i na pitanje o pritisku domaćina u nastavku nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu nas pritisnuli, svjesno smo se povukli. Željeli li smo s Olićem dobiti brzinsku akciju, tražio sam mirnoću, a ne da iz jednog poteza dođemo do vrata, nego kroz igru, Nažalost, Luka je umoran, kad će bit pravi, onda ćemo ovo lakoćom dobivati. Tek počinjem raditi, što su dosad igrači prezentirali, to je rad bivšeg stručnog stozera. Hvala njima. Nismo još balansirani, možemo samo očekivati bolju Hrvatsku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac se osvrnuo i na igru Josipa Radoševića. Nastup mladog Splićanina od prve minute bila je tema dana u Hrvatskoj. "Polemike me ne interesiraju. Blistao je 45 minuta, bio na pravom mjestu. Žao mi je sto nije blokirao Gilletov udarac, zakasnio je za jedan korak. Hrvatska ima mladost, ima potencijal, treba ih gurati naprijed."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo