VIDEO: / Ovo je cijela Hrvatska htjela čuti!

Završila je posljednja konferencija za novinare hrvatske reprezentacije prije utakmice sa Srbijom. Pred novinare je izašao izbornik Igor Štimac i najavio: 'Napast ćemo od prve minute!'

21.3.2013.
9:41
VOYO logo

Presica je počela iznenađenjem za sve prisutne. Naime, u Maksimiru je nestalo struje, ali je problem brzo otklonjen. Presicu je otvorio Igor Štimac u društvu kapetana Darija Srne.

"Svi spominju tenzije, mi ih ne osjećamo zato što naši igrači svaki tjedan igraju velike utakmice, pred punim stadionima. Oni gledatelji koji dolaze na stadion su ti koji kreiraju neke tenzije. Mi smo napravili sve da ne pričamo o prošlosti, da se ponašamo u duhu ferpleja. Za nas je ovo nogometna utakmica, tako smo je pripremali, tako ćemo je odraditi, pa neka pobijedi bolji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Hrvatskoj kao favoritu...

"Siguran sam da ovdje nema nikoga tko će reći da je Srbija bolja po igračima od Hrvatske. Mi ne bježimo od toga, ali to ništa ne znači, sve je otvoreno, moramo zaslužiti pobjedu. Sportski je da se Srbi hrabre, pa neće najavljivati poraz. Logično."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O igri Hrvatske...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borba će se voditi na svakom dijelu terena, danas se utakmice rješavaju po bokovima jer je u sredini gusto, ali mi s jednim Modrićem možemo to napraviti i kroz sredinu. Imamo i u napadu snagu da tu jaku srpsku obranu možemo baciti na leđa. Napast ćemo čim počne utakmica i jednim pametnim pristupom u toj utakmici lomiti protivnika dok se ne postignu golovi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O sucu...

"O tome uvijek morate razmišljati, to je vrlo važan segment utakmice. Jučer smo imali jedan bitan sastanak na tu temu, koji je trajao dvadesetak minuta, igrači su dobili upute. Radi se o jednom od najboljih sudaca svijeta, ali koji pravila provodi striktno i naravno da treba biti oprezan. Ponovit ćemo to igračima još jednom prije utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Darijo Srna je objasnio zašto je prvi put u povijesti reprezentacije otvoren zadnji trening prije utakmice...

"To je naša zajednička odluka, to je najmanje što možemo napraviti za ljude koji neće moći doći na stadion. Prema tome, šef je skupa sa stručnim stožerom odlučio otvoriti trening za navijače koji sutra neće biti s nama na stadionu, da osjete atmosferu", pozvao je Srna navijače da u četvrtak u 17 sati dođu na otvoreni trening Vatrenih u Zagrebellu u Veslačkoj ulici, te zamolio da ponesu zastave i transparente kako bi dodatno motivirali naše igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo