IGOR BIŠĆAN UOČI PRVENSTVENOG DERBIJA: / 'Bojim se, svaki trener strahuje od tih situacija'

Image
Foto: Pixsell

Rijeka i Lokomotiva nakon kup susreta u subotu igraju utakmicu u prvenstvu

7.12.2018.
16:25
Pixsell
VOYO logo

Igor Bišćan nastavio je sa pobjedničkim nizom na klupi Rijeke. U četvrtfinalu nogometnog Kupa Hrvatske Rijeka je pobijedila Lokomotivu sa 1-0, a sutra iste momčadi igraju revanš u prvenstvu.

"Sigurno da nas očekuje jako zahtjevna utakmica u što smo se mogli uvjeriti u ovoj zadnjoj protiv momčadi koja je još uvijek ispred nas na tablici i koja je ove jeseni igrala jako dobro i postizala vrlo dobre rezultate", rekao je Bišćan za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da ćemo morati biti možda čak i bolji nego u utorak, ako želimo sva tri boda, a želimo. Pred nama je izravni suparnik u borbi za vrh i ovo je prilika da pred svojim navijačima nastavimo pozitivan niz i ovu polusezonu na najljepši način privedemo kraju", dodao je.

'Svaki trener strahuje da izgubi stožerne igrače'

"Prijelazni rok mogao bi značajno utjecati na proljetni sastav Rijeke. Svaki ozbiljan klub s približavanjem prijelaznog roka mora sve intenzivnije razmišljati o tome. Rijeka kao i slični klubovi osuđena je na velike fluktuacije igrača i vidjet ćemo što će nam donijeti zima. Sve ovisi o odlascima", naglasio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojim se. Svaki trener strahuje od tih situacija da izgubi stožerne igrače. Nikad nije lako da se poklopi tako i igrač koji stigne kao zamjena odmah se uklopi. Nekada to jednostavno nije moguće, ali to je sudbina svakog trenera i s time se moraš pomiriti. Vrijeme će sve pokazati", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo