VIDEO: / Ibra zabio iz čistog zaleđa i izjavio 'pošteno!'

Zvijezda PSG-a Zlatan Ibrahimović optimistički je poručio kako njegova momčad može proći Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka, iako je u prvoj utakmici u Parizu jedva izvukla 2:2.

3.4.2013.
18:33
VOYO logo

"Imamo veliku šansu, uvjeren sam da možemo proći u polufinale. Naravno da to neće biti lako, ali idemo na uzvrat odigrati najbolje što možemo, pa ćemo vidjeti kako će to ispasti", započeo je Ibrahimović, a potom je ponudio svoje viđenje ogleda na Parku prinčeva.

"Bila je dobra utakmica. Demonstrirali smo da se možemo nositi s Barcelonom. Ako se osvrnete na cijelu utakmicu, mislim da je 2:2 pošten rezultat. Gubili smo 1:0 i 2:1, pa možemo biti zadovoljni. Pokazali smo karakter i sada imamo još više samopouzdanja", rekao je Zlatan ni rječju ne spomenuvši očito zaleđe iz kojeg je zabio za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo ovdje da bi učili. Ovo sve je za nas novo, imamo i puno novih igrača. Nije lako igrati protiv Barcelone. Za mene je utakmica prošla dobro. Mi moramo igrati kao momčad. Kada momčad igra dobro, onda je i meni lakše", zaključio je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo