VIDEO: Ibra zabio iz čistog zaleđa i izjavio ‘pošteno!’

Zvijezda PSG-a Zlatan Ibrahimović optimistički je poručio kako njegova momčad može proći Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka, iako je u prvoj utakmici u Parizu jedva izvukla 2:2. Rezultat je ocijenio poštenim iako je zabio gol iz zaleđa.

“Imamo veliku šansu, uvjeren sam da možemo proći u polufinale. Naravno da to neće biti lako, ali idemo na uzvrat odigrati najbolje što možemo, pa ćemo vidjeti kako će to ispasti”, započeo je Ibrahimović, a potom je ponudio svoje viđenje ogleda na Parku prinčeva.

“Bila je dobra utakmica. Demonstrirali smo da se možemo nositi s Barcelonom. Ako se osvrnete na cijelu utakmicu, mislim da je 2:2 pošten rezultat. Gubili smo 1:0 i 2:1, pa možemo biti zadovoljni. Pokazali smo karakter i sada imamo još više samopouzdanja”, rekao je Zlatan ni rječju ne spomenuvši očito zaleđe iz kojeg je zabio za 1:1.

“Mi smo ovdje da bi učili. Ovo sve je za nas novo, imamo i puno novih igrača. Nije lako igrati protiv Barcelone. Za mene je utakmica prošla dobro. Mi moramo igrati kao momčad. Kada momčad igra dobro, onda je i meni lakše”, zaključio je Ibrahimović.

Povratak na Net.hr