IBRAHIMOVIĆ OSPORAVA MODRIĆEVU ZLATNU LOPTU: / 'Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao...'

Image
Foto: AFP/GLYN KIRK

Švedski reprezentativac ponudio je svoje mišljenje o dodjeli Zlatne lopte Luki Modriću

9.12.2018.
10:47
AFP/GLYN KIRK
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović poznat je po tome što često javno iznosi svoje nepopularne ili kontroverzne stavove, a slično je učinio i nedavno kada je upitan što misli o tome da je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu ispred Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Modrić je prošlog ponedjeljka osvojio svoju prvu Zlatnu loptu, a Ronaldo mu je bio prvi pratitelj. Time je hrvatski veznjak prekinuo deset godina dug niz u kojem su Zlatnu loptu osvajali samo Lionel Messi i spomenuti Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužuje lobi

Ipak, nisu svi bili sretni raspletom situacije, a jedan od njih je svakako i Zlatan Ibrahimović, koji dane pred nogometnu mirovinu krati igranjem u Americi. Šveđanin je upitan što misli o cijeloj situaciji, a njegov odgovor iznenadio je mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao s Messijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo", rekao je Ibrahimović, jasno implicirajući da su Ronaldo i Modrić osvojili nagradu zato što su iza sebe imali Florentina Pereza i jak lobi Real Madrida.

Cristiano Ronaldo je četiri od pet svojih nagrada osvojio kao igrač Real Madrida, a i Modrićeva je stigla u istom dresu. To je očito bilo dovoljno da Ibrahimović izvuče ovakav zaključak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo