'Ibrahimović nas je uništio'

'Nikad u životu na jednoj utakmici nisam imao četiri asistencije.

7.11.2012.
9:33
VOYO logo

Fijasko u Parizu nastavio se i nakon utakmice. Dinamovci u 90 minuta na terenu nisu pokazali ništa, a u istom ritmu su nastavili u mix-zoni. Plave zvijezde uglavnom su ostale bez teksta.

Sammir i Mateo Kovačić pravili su se da ne čuju novinare, dok je Josip Šimunić priznao: "Dečki, drugi put, sad ništa ne bih rekao." Vjerojatno bolje, jer bi i on imao nešto za reći na nelogične rošade trenera Ante Čačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoložen za razgovor bio je Ante Rukavina. O novoj 'nuli' je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista mogu kazati da u prvom dijelu nije bilo tako loše, ali poslije su nas jednostavno kaznili, bili su bolji i zasluženo su pobijedili. U nekim trenucima čak smo i dobro igrali, samo u cijeloj priči vidi se velika razlika, oni iskoriste baš svaku priliku koja im se pruži. Imaju ogromnu kvalitetu, stvarno su predobri. Pogledajte samo način na koji dodaju te lopte, na travnjaku se osjeti da su bolji od nas", kazao je Šibenčanin za Jutarnji list.

Josip Pivarić ostao je oduševljen igrom fantastičnog Zlatana Ibrahimovića: "Nema se što puno pričati o Ibrahimoviću. Čovjek nas je uništio svojim sjajnim asistencijama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su Zagrepčani okretali glavu i bježali od novinara, Zlatan Ibrahimović im je još jednom pokazao kako to rade pravi profesionalci:

"Dinamo se dobro branio u prvom poluvremenu, ali kad smo postigli pogodak sve je bilo lakše i na kraju smo pobijedili bez većih problema", kazao je Ibra i za kraj poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad u životu na jednoj utakmici nisam imao četiri asistencije. To me zaista jako veseli."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo