IBRA ISPRIČAO DO SAD NEISPRIČANU PRIČU I ODUŠEVIO: / "Pitao sam se, tko je taj debeli gnom?!"

Image
Foto: AFP
1.3.2016.
17:35
AFP
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović jedan je od onih nogometaša kojeg prati predznak izrazito bahatog momka koji ne trpi da ga se zadirkuje. Međutim, ovoga puta, legendarni je ispričao kako ga je menadžer Raiola itekako naučio pameti.

Image
SPREMA SE NEŠTO VELIKO: /

Ibrahimovićeva izjava raspametila je navijače u Premier ligi

Image
SPREMA SE NEŠTO VELIKO: /

Ibrahimovićeva izjava raspametila je navijače u Premier ligi

"Kad sam se išao prvi puta naći sa Raiolom, obukao sam svoju predivnu Guchi jaknu, stavio na ruku zlatni sat, parkirao svoj Porsche ispred ulaza u restoran u kojem smo se dogovorili naći. Očekujem ja menadžera, kad ono u restoran ulazi osoba u trapericama, majici s kapuljačom i sa velikim trbuhom. Meni se u tom trenutku činilo kako je jedan od Sopranovih", počinje svoju priču Ibrahimović i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Čovjeće, tko je ovaj tip?! Trebao bi biti zastupnik sportaša, a tako bi trebao i izgledati. Uglađeno. Trebao! Tada smo sjeli za stol, a on je naručio hrane za petoricu. I da, tip se zvao Mino Raiola. Međutim, kad smo počeli pričati, debeli gnom je izvukao papir A4 formata u kojem su bili neki brojevi i imena.

Pozvao ga na red

I onda je Raiola počeo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakle Zlatane, ovako stoje stvari. Christian Vieri 24 gola u 27 utakmica, Filipo Inzaghi 20 pogodaka u 25 dvoboja, David Trézéguet 20 pogodaka u 24 utakmice, Zlatan Ibrahimović 5 golova u 25 susreta. Da li ti stvarno misliš da te mogu prodati sa ovakvom statistikom? Misliš li da si neki cool tip? Misliš li da me možeš impesionirati sa tim zlatnim satom i Porscheom? Dragi, sve su to sranja. Jel bi htio zaraditi još više novca ili bi htio postati najbolji na svijetu?", dao je Raiola do znanja Ibrahimoviću. Ibra nastavlja svoju priču.

"Rekao sam mu da želim postati najbolji na svijetu, a on mi je na to rekao: 'Onda, dobro. Ako budeš najbolji s tim će doći i sve ostalo, a ako budeš izgubio glavu za novcem, ništa nećeš dobiti, shvaćaš li to? Moraš prodati sve svoje automobile, satove i početi trenirati tri puta više i napornije nego do sada, jer, trenutno si statistički očajan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raiola ga okrenuo na bolje

Ibrahimoviću su se te riječi usadile u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeo sam ići na treninge sa klupskim Fiatom. Da, bilo je dosadno i ponižavajuće, priznajem. Od tada sam sve od sebe davao na treninzima i utakmicama. Mino Raiola je bio kao pijavica. Totalno se zalijepio za mene i nije mi dao da dišem. Rezultat? Imam plaću od milijun eura mjesečno i jedan sam od najboljih igrača svijeta", opisao je Ibrahimović prvi susret sa svojim menadžerom.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo