I VATRENI ČEKAJU DA SE OVO RIJEŠI: / Španjolska na raskrižju pred Eurom

Image

Utakmica između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Španjolske trebala bi biti jedna od poslastica grupne faze tijekom Europskog prvenstva koje 10. lipnja započinje u Francuskoj.

28.3.2016.
17:59
VOYO logo

Ono što španjolsku izabranu vrstu poprilično muči i o čemu se u toj zemlji vode debate jest startna pozicija vratara. Premda mnogi nisu spremni 'arhivirati' Ikera Casillasa, jer pamte njegove bravure koje su Španjolce vukle do trona najbolje europske i svjetske momčadi, sve je veći broj onih koji smatraju da je vrijeme za promjenu među vratnicama. Sasvim je razumljivo da tu u prvi plan iskače golman Manchester Uniteda David de Gea čije sposobnosti nitko ne dovodi u pitanje i koji se nameće kao logičan izbor u kombinacijama izbornika Vicentea del Bosquea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On mora biti prva opcija'

Jedan od onih koji mu daju prednost je i umirovljena španjolska jedinica Santiago Canizares, nekadašnji golman madridskog Reala i Valencije koji je zbog bizarne ozljede 2002. godine izgubio poziciju baš u korist Casillasa. Stradao mu je tada nožni palac nakon što je na njega ipustio bočicu losiona koji se koristi nakon brijanja, što je bio i razlog zbog kojega je propustio Svjetsko prvenstvo.

"De Gea je već odavno trebao biti prvi izbor. Njegove su izvedbe na puno višoj razini od Casillasovih i on bez sumnje treba biti prva opcija na golu španjolske reprezentacije", siguran je Canizares.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo