SALVE POHVALA

I DANAS OBOŽAVA HRVATSKOG MAESTRA: ‘Modrić nije nimalo umišljen, jednostavno je sjajan’

Salve pohvala na račun kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića (31) iznio je njegov nekadašnji trener Harry Redknapp.

Engleski trener je vodio Modrića u Tottenhamu i stekao o njemu iznimno visoko mišljenje. O njegovim ljudskim i igračkim kvalitetama govorio je u razgovoru za portal Goal.com koji je Modrića stavio na 18. mjesto svoje ljestvice najboljih svjetskih nogometaša.

‘Fantastičan igrač i osoba’

“Luka je fantastičan, sjajan je igrač, sjajna osoba, sjajan dečko. Trenira, ne radi nikakve probleme, uvijek je bio uzoran profesionalac. Nije umišljen, jednostavno je sjajan”, sipao je Redknapp pohvale na račun Realova veznjaka.

Redknapp je u Tottenhamu ima doista briljantnu momčad u kojoj su najveće zvijezde bili Modrić i Gareth Bale, dvojac koji danas žari i pali u Real Madridu.

“Luka je kod mene igrao fantastično. Igrao je najprije na lijevoj strani, a onda sam ga premjestio na poziciju centralnog veznjaka i više se nije osvrtao. Suprotno onome što neki govore, Modrić uopće nije prelagan za veznjaka”, zaključio je 69-godišnji stručnjak.

Povratak na Net.hr